Lehet, hogy babát várok és a párom messze dolgozik tőlem és megkérdeztem tőle a telefonba, hogy szokott-e gondolni rám és ő azt válaszolta, hogy rám nem csak a babánkra, mit jelent ez? Akkor ha szülök neki engem már nemfog szeretni csak a kicsit?
Nem lehet, hogy azt mondta
"nem csak rad, hanem a babara is"?
A pasik sokszor bénák ha ki kell magukat fejezni. (tisztelet a kivételnek)
Az én páromat megkérdeztem kivitte-r a szemetet s azt mondta persze. Késöbb kiderült csak fejben döntötte el, hogy kiakarja vinni :P. Szóval vagy megmagyarázza neked vagy gondolkozz el a továbbiakról mennyire lesz jó neked s esetleg a babátoknak.
Szerintem csak viccelt. De hülye egy vicc, az tény.
Egy újdonsült kismama igencsak érzékeny tud lenni. Saját tapasztalat. Én sem értettem a viccet amikor terhes voltam. Pedig háromszor is voltam.
Ha pedig nem viccelt, hanem komolyan gondolta, akkor pedig szerintem mindannyiunknál jobban tudod, hogy értette. Ez nem valami fényes a jövőtökre nézve.
De ha már föltetted ide a kérdést, gondolom inkább tényleg csak viccelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!