Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy babát várok és a...

Lehet, hogy babát várok és a párom messze dolgozik tőlem és megkérdeztem tőle a telefonba, hogy szokott-e gondolni rám és ő azt válaszolta, hogy rám nem csak a babánkra, mit jelent ez? Akkor ha szülök neki engem már nemfog szeretni csak a kicsit?

Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 22:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
38%
A nőknek mindene a gyerek, csak őt szeretik és akkor msot egy férfi is ezt mondja az már nem jó mi? Ha nem ti vagytok az elsők vagy egyáltalán "ott sem vagytok"! Ugye milyen rossz érzés?
2010. máj. 26. 23:25
 12/14 A kérdező kommentje:
9 éve vagyunk együtt és 2 hónapja új munkahelyre ment ami abból áll, hogy mindig vidéken van és csak vasárnaponként láthatom. Nagyon szeretne már babát, és most ezen jár mindig az esze. De valamiért azt érzem, hogy annyira vágyik gyerekre, hogy engem teljesen hanyagolna a baba miatt és az lenne a mindene, ami természetes is tudom csak hát na....
2010. máj. 26. 23:28
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, akkor ne aggódj sztem, csak be van sózva :)) Ha majd eltelik egy kis idő, rendben lesz, sztem csak viccnek szánta, vagy úgy értette csak a babára tud gondolni. Ne aggódj! Vigyázz a picire :)
2010. máj. 26. 23:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyebkent az is gond lehet, hogy azt mondod, hogy lehet, hogy terhes vagy. Ha elmondod neki mielott megbizonyosodnal, es kiderul, hogy megsem vagy az, akkor lehet, hogy nagy csalodast okozol, lerombolod a remenyeit. Szerintem akkor kellene csak kozolni vele - ha egyebkent mindketten tervezitek a gyerekvallalast - amikor mar terhes vagy. Elore ne ringasd ot hiu remenyekben. Aszerint, amit irtal rola, nagyon bele elte magat.
2010. máj. 27. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!