Miért ilyen velünk a párom jelenleg 19 éves öccse, aki úgy érzem hogy hülyét ccsinált belőlünk és rengeteg konfliktust idézett elő a párom és köztem?
Szia!
En tudom mit erzel.Az en szuleim nevelo szulok,4 gyereket vettek ki az intezetbol anno 20 evvel ezelott.
Mind rendesen,tanul,dolgozik.Csak az egyik srac nem.
Ugyanez a helyzet mint nalatok pedig minden a segge ala van teve de otthon semmit sem segit.Csak fogyaszt.Enni ugye eszik(meg is lenne sertodve ha nem ehetne) internetet,tv-t hasznalja,kulon szobaja van meg mar furdoszobaja is mert a tobbi fiu tesom mar be sem megy olyan buz es mocsok van ott.
Raadasul folyamatosan lop otthon mindenkitol.Hazudik szoval egy fereg.
Egyik nyaron ugy mentem haza h anyu kint fuvet nyirt a 40 fokos melegbe az meg bent doglott a tv elott.Ugy felment a pumpa h lekapcsoltam az aramot a nappaliba es elkuldtem a ....-ba.
21 evesen meg nem volt kepes elvegezni a kozep iskolat pedig a varos legtahobb iskolajaba jart.
En mar ferjhez mentem nem otthon lakok de a tesoim kik otthon vannak mindig panaszkodnak h szenvednek miatta.
Most mar nyaron el lesz kuldve ugyanis megint bukott es az volt a keresuk anyaeknak h fejezze be a sulit de mivel ez nem sikerul neki ezert el lesz kuldve a haztol.
21 evesen tudjon mar gondoskodni magarol ha mar a tanulashoz lusta volt.
Mi is mar hosszu evek ota turtunk neki de hidd el nem lehet orokke mert nem veszi komolyan a "fenyegetest".
Ez a kolyok is mar csak rohog ha a szuleim mondjak neki h elfogsz menni innen.
Lepnetek kell,nem elhetsz nyugtatokon hiszen ott van a ket kicsi gyermeked.En tudom mert en is edesanya vagyok es a kissebbik gyermeked annyi idos mint az enyem:).
A ferjednek is a munkahoz foleg h vallalkozasa van tudnia kell jozan esszel gondolkozni,atlatni a helyzetet.
Edesapamat is szegenyt ugy tonkretette a sok idegeskedes h vernyomas csokkentot kell szenie.
Ne engedjetek h a szep csaladi eleteteket tonkre tegye egy ilyen semmire kello.
Amugy a parod es a srac szulei hol vannak?Miert nem veluk lakik?
Miért csinálja?
Mert a szülei alkoholisták és nem volt,aki példát mutasson neki.Sőt most se példát lát,csupán szärkeverést.
Elhiszem,hogy szívesebben lennél kettesben a pároddal,azt is,hogy nehéz neked a gyerekeid miatt..
De azt nem bírom felfogni,hogy hogyan lehetsz ennyire szívtelen.Mondhatjuk te is megérdemled,hogy ilyen sógorral lakj együtt.
Ez a fiú egy kamasz és bizony ami nincs a szájába rágva,azt nem teszi.Élettani sajátosság.Viszont te se lehetsz felnőtt,ha nem tudsz okosabb lenni és olyanban is szándékosságot látsz(biztos szándékosan törte el a jénaimat-vagy inkább a párod jénaiát?)
Azért a gyerekért felelősséget vállaltál te is,miért nem akkor szóltál,hogy ne menjen?Mert akkor még nem volt "biztos" a helyed?
Én a párod helyébe az öcsit választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!