Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen velünk a párom...

Miért ilyen velünk a párom jelenleg 19 éves öccse, aki úgy érzem hogy hülyét ccsinált belőlünk és rengeteg konfliktust idézett elő a párom és köztem?

Figyelt kérdés
2éve fogadtuk be, megegyeztünk,hogy havi x összeggel hozzájárul a koszthoz,segít ha kell.olyan alapvető dolgokat nem csinál + mint a szellőztetés, ágyalás,38hetes terhesen a 40 fokban én kapáltam + a veteményt,semmit nem csinál,fával fűtünk,amit ha a párom nincs én hordok be, hasgatok ha kell, havat takarítok...ebben a hóban még a havi lét se adta ide,a párommal feszt vitázunk.2gyerek mellett,a icsi még csak 7hós,de ma már nyugtatóhoz nyúltam.
2010. febr. 13. 16:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Volt egy tapasztalatom egy ilyen semmirekellövel! Nem érdekes hogy ki volt,meg az sem hogy hogyan,hiszen hosszú történet.Annyi a lényege az egésznek,ami hasznos lehet neked is,hogy túljártam az eszén.Kedvesen felültettem a repülöre,külföldön élek,és azt mondtam neki hogy majd visszajön persze,aztán Magyarországon leléptem a tel-om megváltoztattam,és soha többé nem láttam,,,hál istennek.Namost ezzel azt akartam mondani hogy ha ennyire aljas senkiházi ez a fiú,és a férjed nem tesz semmit,okoskodj ki valamit amivel a férjedet rádöbbented az igazságra,és kirakja a szürét ennek a szaros semmirekellönek!!!Sok sikert!
2010. febr. 13. 17:07
 12/16 A kérdező kommentje:
már a párommal is beszéltem,közösen is leültünk beszélni az öccsével,de semmi. Nem tudom, hogy otthon vannak e nála,nem hiszem.A ruháit már maga mossa,este 9 után, hajdúval-csak az van-és mert ez megemelkedett vizet és villanyt jelent, ebben a hóban már +2000 et +az internet fele:1500 mindennel együtt 8500-at kellett volna adnia. Az étkezést a nagyanjánál megoldja,pár utcára lakik. Azért nem oda ment, mert itt nem csak 3 csatorna van a tv-n, és számítógép,zenehallgatási lehetőség is van,+az anyja ne a nagyanyjukkal veszekedjen-17 évesen ugyanis a párom is eljött otthonról, a nagyanyjához.Mi meg szívesen fogadtuk,akkor nem tudtuk, hogy ez lesz,csupa kínlódás.
2010. febr. 13. 17:13
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

En tudom mit erzel.Az en szuleim nevelo szulok,4 gyereket vettek ki az intezetbol anno 20 evvel ezelott.

Mind rendesen,tanul,dolgozik.Csak az egyik srac nem.

Ugyanez a helyzet mint nalatok pedig minden a segge ala van teve de otthon semmit sem segit.Csak fogyaszt.Enni ugye eszik(meg is lenne sertodve ha nem ehetne) internetet,tv-t hasznalja,kulon szobaja van meg mar furdoszobaja is mert a tobbi fiu tesom mar be sem megy olyan buz es mocsok van ott.

Raadasul folyamatosan lop otthon mindenkitol.Hazudik szoval egy fereg.

Egyik nyaron ugy mentem haza h anyu kint fuvet nyirt a 40 fokos melegbe az meg bent doglott a tv elott.Ugy felment a pumpa h lekapcsoltam az aramot a nappaliba es elkuldtem a ....-ba.

21 evesen meg nem volt kepes elvegezni a kozep iskolat pedig a varos legtahobb iskolajaba jart.

En mar ferjhez mentem nem otthon lakok de a tesoim kik otthon vannak mindig panaszkodnak h szenvednek miatta.

Most mar nyaron el lesz kuldve ugyanis megint bukott es az volt a keresuk anyaeknak h fejezze be a sulit de mivel ez nem sikerul neki ezert el lesz kuldve a haztol.

21 evesen tudjon mar gondoskodni magarol ha mar a tanulashoz lusta volt.

Mi is mar hosszu evek ota turtunk neki de hidd el nem lehet orokke mert nem veszi komolyan a "fenyegetest".

Ez a kolyok is mar csak rohog ha a szuleim mondjak neki h elfogsz menni innen.

Lepnetek kell,nem elhetsz nyugtatokon hiszen ott van a ket kicsi gyermeked.En tudom mert en is edesanya vagyok es a kissebbik gyermeked annyi idos mint az enyem:).

A ferjednek is a munkahoz foleg h vallalkozasa van tudnia kell jozan esszel gondolkozni,atlatni a helyzetet.

Edesapamat is szegenyt ugy tonkretette a sok idegeskedes h vernyomas csokkentot kell szenie.

Ne engedjetek h a szep csaladi eleteteket tonkre tegye egy ilyen semmire kello.

Amugy a parod es a srac szulei hol vannak?Miert nem veluk lakik?

2010. febr. 13. 17:41
 14/16 A kérdező kommentje:
a párom "itthon "van, de mégse, feszt dolgozik. A öccse szülei cirka 70km-rel laknak arrább. Az öccse azért lett befogadva, mert mikor 2 éve itt nyaralt,panaszkodott, hogy milyen rosz neki otthon, tanulni se tud, az anyjáék mindig kiabálnak, az anyja kijelentette:bár meg se született volna,nem volt mit enni, fűtés se volt, palacsintatésztát nyersen ette,le is volt fogyva rendesen....alkoholista szülők.Amúgy csak féltestvérek, a szülők elváltak, csak az anya közös. Hogy ennyire kiismertem, meg is érdemelte azt az életet.
2010. febr. 13. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
14%

Miért csinálja?

Mert a szülei alkoholisták és nem volt,aki példát mutasson neki.Sőt most se példát lát,csupán szärkeverést.

Elhiszem,hogy szívesebben lennél kettesben a pároddal,azt is,hogy nehéz neked a gyerekeid miatt..

De azt nem bírom felfogni,hogy hogyan lehetsz ennyire szívtelen.Mondhatjuk te is megérdemled,hogy ilyen sógorral lakj együtt.

Ez a fiú egy kamasz és bizony ami nincs a szájába rágva,azt nem teszi.Élettani sajátosság.Viszont te se lehetsz felnőtt,ha nem tudsz okosabb lenni és olyanban is szándékosságot látsz(biztos szándékosan törte el a jénaimat-vagy inkább a párod jénaiát?)

Azért a gyerekért felelősséget vállaltál te is,miért nem akkor szóltál,hogy ne menjen?Mert akkor még nem volt "biztos" a helyed?

Én a párod helyébe az öcsit választanám.

2010. febr. 13. 19:20
 16/16 A kérdező kommentje:
jó lenne tudni,mégis mivel árdemeltem ki? azzal,hogy befogadtuk?Azzal,hogy alap dolgokért szóltunk neki?Aztán tett a fejünkre és meg vojlt sértődve? A bátyját se tiszteli... pedig az is kérte,mégse
2010. febr. 14. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!