Miért ilyen velünk a párom jelenleg 19 éves öccse, aki úgy érzem hogy hülyét ccsinált belőlünk és rengeteg konfliktust idézett elő a párom és köztem?
Figyelt kérdés
2éve fogadtuk be, megegyeztünk,hogy havi x összeggel hozzájárul a koszthoz,segít ha kell.olyan alapvető dolgokat nem csinál + mint a szellőztetés, ágyalás,38hetes terhesen a 40 fokban én kapáltam + a veteményt,semmit nem csinál,fával fűtünk,amit ha a párom nincs én hordok be, hasgatok ha kell, havat takarítok...ebben a hóban még a havi lét se adta ide,a párommal feszt vitázunk.2gyerek mellett,a icsi még csak 7hós,de ma már nyugtatóhoz nyúltam.2010. febr. 13. 16:35
1/16 anonim válasza:
attól nem fog megoldódni semmi, ha benyugtatózod magad.
inkább igyál nyugtató teát, vagy sportolj, szexelj, hogy levezesd a feszkót.
ha nem adja oda nektek a pénzt, tiltsd meg neki, hogy bármihez hozzányúljon. ne adj neki enni.
a párodnak meg szólj, az ő rokona, neki kell tennie valamit, nem neked.
2/16 anonim válasza:
Egy biztos: nem a nyugtató fogja megoldani a gondokat. Itt szerintem a megoldás a következő: kész tények elé állítod a sógorod: vagy betart bizonyos feltételeket vagy mehet amerre lát.
3/16 anonim válasza:
Én ha a párodnak lennék elküldeném albérletbe, ha keres kitudja fizetni. Nem szép tőle, köcsög a srác.
4/16 anonim válasza:
Vele beszéltetek már? Vagy beszélt vele a párod? Mert ha nem hajlnadó semmit csinálni, se pénzt adni, tegyétek ki. Ne élősködjön rajtatok. Azt meg nem hiszem el, hogy - bocs a kifejezésért - a párod olyan töketlen nyuszi, hogy mindezt el is tűri...
5/16 A kérdező kommentje:
ami kimaradt: ha a szemére vetettük,hogy miért nem segített,azt mondja, miért nem szóltunk...egy 19évesnek miért kell ilyet a szájába rágni akómikor van 2 szeme és látja? 5-6hónapig nem volt vele semmi gond.Aztán kezdődött a lógással,heti 1-2 alsó került a szennyesbe,mely néha széklettel volt szennyezett... Nem egyszer lett már beszélve vele, akkor ő volt depis napokig, próbált bennünk bűntudatot ébreszteni.Eredetileg 5-6évig maradt volna itt, de egy iszonyatos vita után a párom megkérte,persze nem önszántából,hogy ha a kezébe kapja a bizóját,menjen el. Több mint 2 hónapig nem volt vele semmi gond,modt megint elkezdte. A konyhaszekrényre trítette száradni a nadrágját.A jénaimat is baleset érte, köze is volt hozzá, a maradványát nem szedte össze, azt se mondta, bakk. Nagyon sok sztori van,rengeteg brutális. Komolyan,nem tudom hogy bírjam ki ezt a cirka
2010. febr. 13. 16:46
6/16 anonim válasza:
Fúúúj, ez valami undorító. igénytelen, lusta semmirekellő. Miért nem teszitek ki, de komolyan? :SS
7/16 A kérdező kommentje:
mégis csak a párom öccse,megértem Őt is, amiért nem akarja azonnal kitenni.De azt már ő se mondhatja komolyan, hogy ne vegyem fel azt, amit az öccse csinál,mégha direkt csinálja is. a 2 kicsi és a plusz házimeló mellett arra se nagyon van időm,hogy leüljek napi átlag annyit ülök, míg a kicsi eszik. A sport így kilőve. A szex... ha a párom nem reggeltől estig dolgozna,még megoldható is lenne,de este hulla fáradt.
2010. febr. 13. 16:50
8/16 anonim válasza:
Ülj le akkor csak a pároddal beszélni, állítsatok fel új szabályokat, mert ez így nem állapot. Még hogy heti 2szer kirakja a sz@ros gatyáid a sógorod, hogy mosd ki, ez komolyan undorító, nem vagy az anyja... Vagy csináljon több mindent vagy fizessen többet, de ezt így nem hagyhatjátok. Ne engedjétek, hogy zsaroljon titeket, az a ti otthonotok!!
9/16 anonim válasza:
bocsánat a feltételezésért de értelmileg ép? Nincs valami pszihés valódi baja?
10/16 A kérdező kommentje:
szerencsére már "csak" 4 hónapig szívunk vele egy levegőt, de tényleg nem bírom. Mivel a párom öccse,a ház is a páromé... így nem rakhatom ki. Nem egyszer volt kész tények elé állítva, de csak röhögött a markába, mikor a párommal miatta vitáztunk, közbe játszotta a megbántottat. De én vagyok a hibás, mert felveszem amiket csinál-legalábbis a párom szerint, holott ha én nem hordok be és én nem hasgatok fát-csak 1 példa, akkor neki kell. Ez miatt már Robi is kiosztotta az öccsét, a válasz:miért nem szóltál? Tehát Robi is tudja, milyen semmire való az öccse. A 39-40.hétben jártam a kicsivel, amikor annyira vitáztunk,hogy aztmondtam, ha meglesz a kicsi, albérletbe megyek. A párom olyan ideges lett, hogy rosszul lett, kidobta a taccsot. Ma, mikor Robi kiabálva mondta neki, hogy szedje már le azt a...pént, utána 1 órával elment itthonról,azóta a színét se láttuk. Magyarul megint neki áll feljebb. Én neg idegileg nagyon lennt vagyok... Robira így is sokminden hárul,vállalkozásba kezdett,az pedig iszonyatos fejfájással jár,és a munkahelyen is gondok vannak.Neki is sok, és még az öccssével is kínlódni.. értem,hogy nem akar...de attól hogy nincs itthon,még kiállhatna értem,értünk. Annyira bele van fáradva a dolgokba, hogy az sem érdekli, hogy az öccse nem tiszteli,palira veszi. Én meg...senkinek nem kívánom ezt a gyereket.
2010. febr. 13. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!