Hogy kéne kezelni ezt a konfliktust?
Apukám és anyukám is dolgozik, együtt élünk hárman egy háztartásban, de mindent (lakás, étel, szórakozás, extra kiadások stb.) tényleg mindent apukám fizet. Sőt még anyukám számláit (van egy lakása, ahol az ő anyukája lakik) is gyakran fizeti, mert anyukám egyszerűen rá sózza a kiadásait: "fizesd má' be ezt a számlám", "vedd má' meg ezt a rohadt bérletem" stb.... Ezt úgy teszi, hogy elkezd kiabálni, mártírkodni, össze-vissza hazudozni, hogy ő itt nem kér egy fillért sem, hogy ő magának hozza az ételt, hogy ő nem kap semmi ajándék az apukámtól, hogy másnak kocsit vett a férje stb....
Most példál Húsvétkor adott nekem 10 ezer forintot ajándékba, de ma jön apukámnak azzal, hogy "látod adtam a lánynak egy tízest, fizesd már be ezt.." Most akkor ezért kaptam??
Annyira nem értem itt a dolgokat. Szerintem nincs igaza anyukámnak. Válásért pedig 3 millió forintot követel mondván "ez a törvényes jussa".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!