Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hetes a kisbabám, s az...

2 hetes a kisbabám, s az édesapját nem érdekli, mégcsak meg se nézte. Az apai jogait nem hajlandó érvényesíteni. Mi a teendő ilyen estben? A nevére sem veszi, semmi. kötelezhettem hogy a nevén legyen, gyerektartás?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 15:36
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem arra kéne válaszolni amit kérdezett a kérdező és nem bírálni.

Valószínűleg hogy ő is érzi h elb@szta de ezen már nem tud változtatni hisz megtörtént,előre tekint és ez jó márcsak a baba miatt is!

Kötelezheti a bíróság hogy vállalja a babát amennyiben az övé(dns-vizsgálat)és akkor lesznek kötelezettségei mint apának és JOGAI IS !!!

Ezt ne felejtsd el!

De én ilyen pasival szóba sem állnék többet nemhogy a nevét adjam a babámnak!!!

2010. febr. 12. 16:41
 22/52 anonim ***** válasza:
65%

A kisbaba nem tehet semmiről, még ha felelőtlen emberek hozták a világra, akkor sem. Az ő érdekében kérd a bíróságtól, hogy bizonyítsák be az apaságot, és a pasas fizessen gyermektartást.

De tényleg, nagyon is igaza van azoknak, akik azt írták, hogy az apukát is meg kellett volna kérdezni, akarja-e a kicsit. Nem lehet csak így a vakvilágba szülni, vagy csak akkor, ha képes vagy egyedül is eltartani.

Nem tudjuk, mi az igazság, de lehet, hogy csak egy kaland következménye a kicsi, és most egy jóformán "idegen" embert, akinek semmi köze hozzád, azon kívül, hogy lefeküdtetek, tulajdonképpen tönkreteszel azzal, hogy akaratán kívül rákényszerítessz anyagi terheket.

Abban én sem hiszek, hogy a terhesség alatt derült ki, hogy meggondolta magát az apuka, pedig előtte nagyon akarta volna, hogy teherbe ess...

De első a baba, mostmár az ő érdekeit nézd! Tegyél meg mindent, hogy ne nélkülözzön!

2010. febr. 12. 16:42
 23/52 anonim ***** válasza:
62%

"...akaratán kívül rákényszerítessz anyagi terheket..."

EZ DURVA!!!

A pasit megerőszakolták?!?mi az hogy akaratán kívűl?!

Nevetséges!!!!

2010. febr. 12. 16:56
 24/52 anonim ***** válasza:
45%
Nem sajnálod a saját gyermekedet? Egy ilyen önző ember miatt, mint te, apa nélkül kell felnőnie! Felcsináltattad magad, gondolom meg sem kérdezted, hogy akar-e gyereket, most meg nem tetszik, hogy nem lesz lóvé... Hát ezt érdemled! Remélem nem fogja hagyni az illető, hogy egy ilyen önző szemét lehúzza pénzzel!!!
2010. febr. 12. 17:01
 25/52 anonim ***** válasza:
56%

Azért mert egy pasi akar kefélni, nem biztos, hogy gyereket is akar. Ha megkérdezi a nőt, és az azt mondja, hogy a szedi a gyógyszer, akkor nyilván nem húz óvszert. Ha meg nem szedi, akkor húzzon. Azért annyira ismerni kéne azt akivel összefekszem, hogy akar-e gyereket. Ha meg ezzel akarja megfogni, az még undorítóbb. Meg azért, ha ennyire gázos a helyzet, van ám abortusz is a világon.

Itt a hölgy szerintem akart ezt a gyereket. Ez nem véletlenül becsúszott, csak szerintem apukával kapcsolatban elszámította magát, és most már nem tud mit csinálni, mint gyerektartásért perelni.

2010. febr. 12. 17:02
 26/52 anonim ***** válasza:
56%

17:02-esnek

Ha egy pasi az egyéjszakás kalandunkon(ami már eleve felelőtlenség) azt mondaná nekem hogy nem kell óvszer mert elkötettem magam és nem eshetsz teherbe ne izgulj,akkor azt elkellenne hinnem és lefeküdnöm vele védekezés nélkül abban a tudatban hogy nem lehetek terhes csupán arra építve hogy azt mondta amit mondott???????

Ezt te sem gondolhatod komolyan!!

2010. febr. 12. 17:09
 27/52 anonim ***** válasza:
45%

"A pasit megerőszakolták?!?mi az hogy akaratán kívűl?!"

Mit lehet ezen nem érteni? A pasas NEM AKART gyereket, ezért akaratán kívül szült tőle egy nő. Hmmm??

2010. febr. 12. 17:11
 28/52 anonim ***** válasza:
51%
Elsőnek! Mi az, hogy ha ne ír alá apasági nyilatkozatot, semmi esélye az anyának? Szóval csak az lehet apa, aki elismeri az apaságot? Dehogy! Erre való a per, ahol majd kötelezik az apasági vizsgálatra /DNS/ és szépen kiderítik, hogy bizony: apuka tetszik lenni! Attól kezdve aztán nincs kec-mec: fizetni fog, mint a katonatiszt. Ne is hagyd annyiba! Ha nem nézi meg, ne nézze, de azt se gondolja senki, hogy szűznemzéssel hoztad a világra azt a babát. Minden gyereknek apja kell, hogy legyen, mint ahogy anyja is van!
2010. febr. 12. 17:19
 29/52 anonim ***** válasza:
85%

HA NEM AKAR GYEREKET,NE SZEXELJEN VÉDEKEZÉS NÉLKÜL!!!!

Ez általános iskolás felvilágosító óra "tananyaga"!!!!

2010. febr. 12. 17:23
 30/52 anonim ***** válasza:
72%
Már megint megy a szóf.sás! Teljesen mindegy, hogy egyeztetett-e az apával, vagy sem. Akarta-e az apa vagy sem. Itt a gyermek jogairól van szó! Ahhoz pedig joga van, hogy legyen apja, mint ahogy van is. Csak rá kell bizonyítani. Irány a bíróság!!!
2010. febr. 12. 17:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!