Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2 hetes a kisbabám, s az...

2 hetes a kisbabám, s az édesapját nem érdekli, mégcsak meg se nézte. Az apai jogait nem hajlandó érvényesíteni. Mi a teendő ilyen estben? A nevére sem veszi, semmi. kötelezhettem hogy a nevén legyen, gyerektartás?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 15:36
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
39%
15.58 Azért ez kicsit ellentmondásos nem? Hogy egy jóravaló kedves ember aki akarta a gyereket, elmegy kanbuliba, és ott elcsavarják a fejét... ugyanmár :) Mindennek van előzménye, egy nőt mikor vernek és panaszkodik, mindig kiderül, hogy már a második randin volt jele annak, hogy milyen a pasas... Ne haragudj de amikor valaki azt mondja, hogy semmi jele nem volt, hopp itt hagytak egy újszülöttel.. na az vagy hazudik, vagy olyan buta, hogy nem látott a szemétől... Buta embernek meg nem kéne szülnie. Sajnos főleg ők szülnek, mert az okos felméri a súlyát, a buta meg csak "ellik" 3. is én voltam lesz@rom, hogy lepontoztok :)
2010. febr. 12. 16:04
 12/52 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem édesapa, mégcsak apa sem hanem egy ostoba felelőtlen hülyegyerek.
2010. febr. 12. 16:06
 13/52 anonim ***** válasza:
89%

"Nem lehet egy férfira sem rákényszeríteni az apaságot,"

És arra ki kényszerítette hogy gyereket csináljon? Mindenkinek vállalni kell a tettét.

2010. febr. 12. 16:10
 14/52 anonim ***** válasza:
55%
16.06 bezzeg anyuka felelősségteljes felnőtt nőként viselkedik ugye? :)Bocsánat... felelősségteljes felnőtt nő összeáll felelőtlen kisfiúval? HMMMMMM?
2010. febr. 12. 16:10
 15/52 anonim ***** válasza:
58%
16.10 Nem tudom... szerinted anyut megerőszakolták, vagy ő is benne volt a dologban? Becsúszhat egy gyerek sajnos bármikor, még ha védekezik is az ember korrekten... Ez esetben meg lehet beszélni, hogy ki mit szeretne, van rá majd két hónap!!!! Nekik így sikerült...
2010. febr. 12. 16:12
 16/52 anonim ***** válasza:
61%
Perelheted és kérhetsz apasági vizsgálatot, és ha kiderül hogy az övé kötelezhetik bírósági úton a gyermektartás megfizetésére, de szerintem jobban jársz ha hagyod a francba. Jobb az ilyentől megszabadulni. Amúgy elég jól beválasztottál. Néha gondolkozni is kéne mielőtt gyereket szül az ember...
2010. febr. 12. 16:24
 17/52 anonim ***** válasza:
82%
ez így van. Lehet a kérdezőt is "bírálni", ha nem is kemény hangon, de valahol igaz, hogy az ember annak szüljön, akit JÓL kiismert. De egy férfinek sem kötelező gyereket csinálni, akkor most vele mi helyzet? Ő a "bűntelen" apa? De miért jó úgy bántani valakit, hogy semmilyen előzmény nem ismert? nagyon sok pasi igen is lelép a terhes párja mellől is, mert szegény nem bírja a felelősség terhét....
2010. febr. 12. 16:26
 18/52 anonim ***** válasza:
72%
16.26 persze, hogy az apa is hibás lehet. Csak azt mondom, hogy a nő szüli meg... Nem csak a saját életéről dönt, hanem egy emberéről is, aki nem tehet semmiről. Sok apa lelép, sok nő meg egyedül dönt, aztán csodálkozik. Minden igaz, és mindennek az ellenkezője is. A lényeg, hogy pár hónap kapcsolat után nem esünk teherbe, mert nem ismerjük az embert. Ha ezt vállaljuk, akkor vállaljuk a következményeket is. Ha meg több éves kapcsolatról van szó, akkor igenis ismerem a párom... Az első pár héten, esetleg hónapban, mindenki a jobbik arcát mutatja, de évek alatt kiderül minden. Szóval mindenképp az az igazság, hogy nincs min meglepődni... friss kapcsolatba felelőtlenség arra számítani, hogy marad a másik, mert nem ismerem elég jól. Érett kapcsolatban viszont már ismerem, így tudom a reakciókat. Sajna a nők sokszor azt hiszik, hogy majd a gyerektől megváltozik a pasi, vagy majd más lesz... hát nem lesz más.
2010. febr. 12. 16:31
 19/52 anonim ***** válasza:
73%

Ne támadjátok, már szerencsétlen asszonyt van így is elég baja.

Képzeljétek el én nem nagyon akartam gyereket, de a párom nagyon rajta volt, hogy legyen a nagynak kistestvére, és mit ad ISten most mégis egyedül vagyok, és ő egy vasat se fizet a gyerekek után holott ő akarta őket.

Szóval nem tudhatod, hogy mi történt a kérdezőnél.

2010. febr. 12. 16:32
 20/52 anonim ***** válasza:
73%
Ami tuti,hogy egy gyerekcsináláshoz egy férfi és egy nö kell!Lehettél felelötlen,elöfordul,de ö is az volt.Viszont hogy a babát megtartottad anélkül hogy ö akarta volna,az a te döntésed volt,neki semmi köze hozzá,és ha te akartad a picikét akkor viseld is gondját.Minek akarod rákényszeríteni az apaságot,ha ilyen gonosz akkor kitudja még mier lenne képes a picivel!Féltsd a gyermekedet és vigyázz rá,és ha szegénységben is de neveld fel szeretetben és tisztességben,hiszen azért hoztad a világra!Sok sikert,és eröt kívánok hozzá!
2010. febr. 12. 16:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!