Nem szeretem, idegesit az exferjem parja, a gyermekem miatt. Mit csinaljak?
Nem erdekelt eddig, hogy kivel jott ossze a volt ferjem, amig nem jott O. Ugy erzem a helyembe akar lepni. Az 5 eves kislanyom imadja, es tegnapi nap folyaman, megtudtam, hogy azt is mondta neki a no, hogy hivja 'anyucinak'(anyanak ne, mert az en vagyok-hat kosz). Sirtam egy sort miutan a gyerek elaludt. Nekem ez nagyon rosszul esik. Anyagilag is jol allnak , igy allandoan ajandekokkal halmazzak el a kislanyt. En nem vagyok gazdag, nem tudok veluk versenyezni.
A nonek nem lehet gyereke, mint kiderult par honapja. Lehet ezert ilyen? Mar gondolkodtam , hogy beszelni kene vele, hogy vegyen vissza de akkor meg en leszek a gonosz ex/ anya.
Nem egészséges szerintem sem,hogy az a nő anyucinak hívatja magát. Már csak azért sem mert NEM Ő AZ ANYJA.
Amúgy meg egyáltalán nem tartom bűnnek azt sem, ha esetleg a kérdező féltékeny a gyermeke miatt.Naná, még szép hogy félti a saját gyerekét.
Nézd....veled él a kislány igaz? Te gondoskodsz róla, mikor beteg, te tanítod, te nyújtasz vigaszt, ha éppen bántja valami. Hidd el, egy 5 éves kislány érzi azt, ki szereti igazán. Az egy dolog, hogy ajándékokkal halmozzák el. Az kicsit durva, hogy azt mondta a kislánynak hogy szólítsa anyucinak.
Ha gondolod, írj privátot, elmesélem neked az én történetemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!