Nem fogadja el a gyermekem! Mit csináljak?
Bővebben??
Amúgy nyilvánvaló szerintem, te és a kicsid egy csomag része vagytok. Aki téged elfogad, fogadja el a gyerekedet is.
egy ekkora babát nem lehet nem szeretni
ő azt nem szereti h te egy gyerekes elvált apuka vagy
vagy szakitassz vele vagy ugy fog felnőni y kislányod hogy utálja a pótmamája...
nálunk is volt hasonló helyzet, ketten vagyunk testvérek, anyumnak 30 évesen lett új párja, akkor én 4éves voltam, bátyám 6. engem szeretett kiskoromban, hát mostmár nem nagyon érzem úgy hogy még mindig, de tesómat mindig utálta. még akkor is amikor kicsi volt. Nagyon sokat veszekedtek emiatt anyumék, még mindig együtt vannak, de már csak hónapok kérdése. keresünk egy albérletet és húzunk innen. Nem bírom énsem bátyám sem meg anyum sem ezt a légkört, gyűlölködést itthon.
szóval ha hosszú távon együtt lesztek, együtt éltek és nem fogadja el, nem szereti meg akkor abból csak kellemetlenségek lesznek.
15:24-es!
Hogy érted, hogy azt nem fogadja el, hogy gyerekes elvált apuka vagyok? Ebben mi a rossz?
Az a rossz abban, ha elvált gyerekes apukával jössz össze, hogy (pláne ha még nincs gyereke a nőnek), neked már nem lesz újdonság a terhesség, és nem a ti közös első gyereketek az első számú, hanem az előző házasságból született.
Ez nagyon nehéz egy nőnek és nem azért mert gonosz.
Ezen kívül ott a gyerektartás amit ugye a jövőbeni családodba született közös gyerekek elől "veszel el".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!