Nem szeretem, idegesit az exferjem parja, a gyermekem miatt. Mit csinaljak?
Nem erdekelt eddig, hogy kivel jott ossze a volt ferjem, amig nem jott O. Ugy erzem a helyembe akar lepni. Az 5 eves kislanyom imadja, es tegnapi nap folyaman, megtudtam, hogy azt is mondta neki a no, hogy hivja 'anyucinak'(anyanak ne, mert az en vagyok-hat kosz). Sirtam egy sort miutan a gyerek elaludt. Nekem ez nagyon rosszul esik. Anyagilag is jol allnak , igy allandoan ajandekokkal halmazzak el a kislanyt. En nem vagyok gazdag, nem tudok veluk versenyezni.
A nonek nem lehet gyereke, mint kiderult par honapja. Lehet ezert ilyen? Mar gondolkodtam , hogy beszelni kene vele, hogy vegyen vissza de akkor meg en leszek a gonosz ex/ anya.
Hat sajnallak nagyon.
Próbálj meg velük beszélni, hogy azért ne essen át a ló másik felére.
Meg mondhatod, hogy örülsz annak ha jóban vannak de a kislánynak te vagy az anyukája téged hívjon annak és ne őt.
Nem irigyellek.
Megkérném mindenképpen, hogy ne hívassa magát anyucinak. Tuti nem véletlen csinálja. Gyereket akar, ha saját nem lehet, akkor így. Ráadásul a férje gyereke.
Egyébként jó, hogy szereti a kislányt, de az anyucin kiakadtam.
Beszélj a nővel, mond el, hogy ez neked fáj, az anyja te vagy, és örülsz hogy szereti a gyereket.
Van egy nő, akiért rajong a gyerekünk, aki szereti a gyerekünket.
Ha ez a szomszédnéni, óvónéni, boltosnéni, akkor boldogok vagyunk.
Ha az exünk nője, akkor kiborulunk.
Miért?
Miért nem tudod azt nézni, hogy a gyereked csupa pozitív impulzusokat kap tőle? miért vagy féltékeny? TE vagy az anyja. Ezzel a gyerek is tisztában van. Nem kell neked versenyezned a nővel.
Miert ne akadhatnak ki? Es miert kell mindig az uj not vedeni?
A boltos, es az ovoneni pedig nem jar az apukaval. Mengneznem a te reakcidoat amugy egy ilyen helyzetben...
Az magának is hazudik aki azt mondja, hogy nem lenne féltékeny vagy nem akadna ki azon, hogy a gyermeke majd az exe új párját is anyának hivná.
Kedves kérdező teljesen meg értelek.
Hogy jön ide, hogy az a nő az apukával jár?
Szóval innen fúj a szél. Féltékeny vagy a nőre az exed miatt is.
Azért elképesztő, hogy "ajándékokkal halmozzák el" a kislányt, és ahelyett, hogy örülnél, hogy a gyereked kap mindenfélét, és örül a kis szíve, neeem, neked ez sem jó.
Neked nagyobb az egód, mint a gyereked iránti szereteted.
8# neked, jól esne ha a gyermeked apjának az új párja anyának akarja magát hivattatni a gyermekeddel?
Nyugodtan szemet hunynal efolott hogy ez így rendben van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!