Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem, idegesit az...

Nem szeretem, idegesit az exferjem parja, a gyermekem miatt. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Nem erdekelt eddig, hogy kivel jott ossze a volt ferjem, amig nem jott O. Ugy erzem a helyembe akar lepni. Az 5 eves kislanyom imadja, es tegnapi nap folyaman, megtudtam, hogy azt is mondta neki a no, hogy hivja 'anyucinak'(anyanak ne, mert az en vagyok-hat kosz). Sirtam egy sort miutan a gyerek elaludt. Nekem ez nagyon rosszul esik. Anyagilag is jol allnak , igy allandoan ajandekokkal halmazzak el a kislanyt. En nem vagyok gazdag, nem tudok veluk versenyezni.

A nonek nem lehet gyereke, mint kiderult par honapja. Lehet ezert ilyen? Mar gondolkodtam , hogy beszelni kene vele, hogy vegyen vissza de akkor meg en leszek a gonosz ex/ anya.

2015. febr. 19. 21:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
70%

Hagyd a 66%-os válaszolót, csak kötekedni szokott. Teljesen igazad van. Ahogy az első válaszoló is írta, ülj le vele és mondd meg neki, hogy nem szeretnéd, ha anyucinak hívatná magát, illetve, hogy az ajándékozással is visszafoghatná magát.

Mielőtt jönne valaki kötekedni: nem vagyok sem anya, sem elvált, sem házas.

2015. febr. 19. 22:23
 12/28 anonim ***** válasza:
27%
Ez valóban túlzás, de a Kérdező nem ezt az egy dolgot rótta fel neki, hanem azt is, hogy a kislány szereti, hogy gazdag, hogy ajándékot vesz a gyereknek.
2015. febr. 19. 22:24
 13/28 anonim ***** válasza:
48%

#11 kötekedni?

Te belegondoltál, hogy a kislány mit fog érezni, ha azt látja/érzi, hogy nem szabad szeretnie valakit, akit egyébként nagyon szeret?

Na AKKOR fogja majd elkezdeni az új nőt jobban szeretni, mint az anyját. Nem az ajándékok miatt, hanem mert ő nem terrorizálja érzelmileg, mint az anyja.

2015. febr. 19. 22:27
 14/28 anonim ***** válasza:
53%
Menj inkább aludni 66%-os. :)
2015. febr. 19. 22:28
 15/28 anonim ***** válasza:
43%

Sajnálom, hogy képtelen vagy elfogadni, ha valakinek más a véleménye.

Lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat, de veled ellentétben én nem személyeskedtem, és nem sértegettelek téged.

Nem vagyunk egyformák. És ilyenkor kifejezetten örülök neki. :)

2015. febr. 19. 22:33
 16/28 anonim ***** válasza:
45%

Ezt az anyuci dolgot megbeszélném vele, a többivel nincs gond. Örülj, hogy szereti.

"Elszeretni" pedig akkor tudja, ha továbbra is így viselkedsz.

2015. febr. 19. 22:37
 17/28 A kérdező kommentje:

Megkerlek 66%-os , hogy ne irj tobbet. Belemagyarazod itt a dolgokat a tortenetbe...

Nem vagyok feltekeny az uj parjara. Sot, eddig semmelyik sem erdekelt aki volt eddig az exemnek ,mert normalisan viszonyultak hozzam(a gyerekhez) es nem akartak a helyembe lepni, es anyukak lenni. Ez engem igenis zavar. A gyerekem,verem en es az exem vagyunk a szulei. Elismerem, rossz lehet , hogy nem lehet gyereke, de ez akkor sem megoldas...

Es leirtam, szeresse de ne igy! Nem tudom ezen mit nem lehet erteni.

2015. febr. 19. 22:46
 18/28 A kérdező kommentje:

Mert? Hogy viselkedek?

Azert mert sirok, ha nem lat? Ezer bocsanat.

2015. febr. 19. 22:47
 19/28 A kérdező kommentje:
Es nem tudom ,ki az aki mergeben piros kezet nyom a valaszokra! Sokuk igenis hasznos volt!
2015. febr. 19. 22:50
 20/28 A kérdező kommentje:
Es most olvassom, hogy ot jobban fogja szeretni, mert en terrorizalom. Uristen...te, hulye vagy. Nem tudom ilyet te hol olvastal....
2015. febr. 19. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!