Ha nyernél 100 millió forintot kinek adnál belőle, és mennyit?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 10:29
41/55 anonim válasza:
11:19 11:26
Én nem azt írtam, hogy a felét odaadfnám,. hanem azt, hogy a felét lekötném, az már biztos.A többiből adnék azoknak akit írtam és persze abból is élnék.Ha adakoznék is csak 1-1 milliót, nem 50-et.
42/55 anonim válasza:
anyának-apának-tesomnak
anya: 40millio
apa: 40millio
tesom: pár tiz ezret és amikor kér adnék neki mert még csak 15 éves:D
a többiböl én is költekeznék amire szükségem van és a maradékot elraknám.
43/55 anonim válasza:
minek adnál apádnak 40 mllát???
44/55 anonim válasza:
háát csak h legyen sok pénze mert most 16 évesen én mit kezdjek ennyi pénzzel :D
46/55 anonim válasza:
Vennék egy új lakást 20ért, elmennék utazgatni is 1 millióból, lehet csináltatnék plasztikai műtétet is (1-2M), egy autót 2-3M-ért, a többit meg befektetném/lekötném, beszállnék vállalkozásba +ilyenek. Jótékony célra csak akkor ha tudom mire megy kb 10M-t!
48/55 anonim válasza:
12.17 Utazgatni 1 millióból? Nem vinnéd túlzásba...
49/55 anonim válasza:
most mér oan vicces mindenkinek a válaszom ?XDXD :D:D:D
12.12 vagyok :DDDDD
50/55 anonim válasza:
Kifizetném az adósságaim (kb. 8 millió), felújítanám a házam kicsit (6-8 millió), családtagoknak adnék kb. 20 milliót összesen. A többit lekötném, valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!