Ha kapnatok/nyernetek tobb szaz millio forintot, adnatok a testvereteknek belole?
Mielott kirobanna valamilyen vita a kerdesemrol, elmondom, hogy miert kerdezem. A sogorom nagyon sok millio Ft-hoz jutott (tisztessegesen, mert jart neki, mivel lerobbant egy balesetben egy ceg hibajabol, de mar felepult es ugyanugy dolgozik).
Az anyja nagyon rossz szemmel nezi, es onzosegnek tartja, hogy ezt a penzt nem akarja megosztani a testverevel es ezert szidalmazza. Bar neki nincs csaladja (marmint gyereke, es nem is lesz, mert mar 48 eves), de szerintem ez az o penze es arra kolti, oda teszi, ahova akarja, nem kellene ot eroltetni es nekunk ezek az anyja reszerol torteno kirohanasok cikik, mert ugye ugy nez ki a dolog, hogy azt kerezi, hogy miert nem osztja meg velunk a penz. Ti mit gondoltok? En belegondoltam a helyebe, es biztos, hogy adnek az egyetlen testveremnek, ha ennyi penzem lenne, de ez az o dontese, mert ot erte kar.
szerintem ez azért nem olyan,mintha nyerte volna...Egy baleset utáni kártérítés egész más,mint a lottó ötös...
Ilyen esetben lehet,hogy én sem adnék,vagy nem jutna eszembe vagy valami tesóm számára hazsnos tárgyat vennék neki,ami eseteg drágább...
Szerintem az a pénz őt illeti mivel ha ténleg baleset érte akkor egyedül ő szenvedett a pénzért, ő járt pereskedni stb.
Ha lotton nyerte volna akkor kicsit másképp festene a dolog, de szerintem így maximális az ő döntése, hogy mire költi.
hát fogas kérdés. mivel felépült, nem rokkant... én megosztanám. több 100 milka egy embernek sok, és ha a Jóisten megadta neki, h felépüljön, gondolhatna a többiekre is.
Számomra azért természetes, hogy megosztanám (két testvérem van!), így lettem felnevelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!