MIT TENNÉTEK? Ha olyan helyzetbe kerülnétek, hogy egy idegen országba kell költöznötök, mert el fogja venni a bank a házatokat, és csak ott tudtok megélni. Hogy nyernétek el valaki jó véleményét?
Én igazából nem értem a kérdést.
Kinek a véleményét kell megnyerni? És miért? Mit számít mások véleménye?
És egyáltalán... elvesztettél egy házat... na és? Hány ezren fogják elveszteni elég hamar... És nem csak mert rosszul gazdálkodtak... bedőlt hitelek, munkanélküliség, nem várt betegség... sose tudni.
Ki itélhetne el téged? Milyen alapon?
Szerintem ne mások véleménye alapján dönts.
Én és a párom beláttuk, hogy nincs esélyünk otthon... még nem vesztettünk el házat, de hitelre nem is fanyalodnánk. Inkább elhagytuk az országot.
És itt mit teszünk? Boldogan élünk. Keményen dolgozunk, de van pénz mindenre, és a legnagyobb dilemmánk, hogy 200.000 forintot tegyünk félre havonta vagy csak 100.000-et.
De kinek jó a véleményét akarod elnyerni?
Az anyósodét, vagy az új szomszédodét? Mert nem mindegy...
Ha nem köt semmi ehhez az országhoz, akkor menj Isten hírével! Ha az új otthonod megítélése izgat, akkor nézz utána a történelmüknek, kultúrájuknak és tanuld meg a nyelvüket, hogy tisztelettel befogadhassanak!
De ha már minden jött-ment véleményét elolvastad, akkor olvasd el az enyémet is: Ha nem tudod fizetni a hiteled, de szeretnél itthon maradni. Akkor tájékozódj a hazai bankok törvénytelen(!), uzsora hiteleit megtámadókról. Vedd fel velük a kapcsolatot és támadd meg a hibásan kiadott banki termékedet. Ha magyar vagy, ne hagyd el a gyökereidet, néhány kalmár ügyeskedése és buzdítása hatására!
Ezt pedig nézd meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!