Ha nyernél 100 millió forintot kinek adnál belőle, és mennyit?
11:22
Nincs felvétel a cégnél?
Mivel eddig mindig segitetem,de nekem soha senki,igy önzö lettem.Egy forintot se kapna senki,inkabb raülnek egesz eletemben.
Ja persze van egy gyermekem,annak a jövöje be lenne biztositva,meg nehany arva gyermeknek segitenek,de felnötteknek nem adnek..
Családomnak és macskamenhelyeknek.
Családomnak amennyire szükségük lenne, a macskáknak 5 milliót kb.
"biztos van: minimálbérért diplomával, 20 év tapasztalattal mindenkit szívesen vár"
Ezek a sértett beszólások... :D :D :D
Nálam senki nem dolgozik minimálbérért, egyébként meg nagyon nem vágjátok a témát. Aki pótolhatatlan és komolyan termel, azt meg kell fizetni. Ha valakinek 20 év olyan tapasztalata van ami jól jön a cégnél azt igenis megfizetem... De sok olyan embert elküldtem már, akik fel voltak háborodva, hogy ők mennyire tapasztaltak. Ennyi erővel mindenki tapasztalt aki már dolgozik 20 éve. Kérdés mégis mit tapasztalt ennyi idő alatt, mit fogott fel belőle, és mennyit tanult belőle!? Volt nekem olyan emberem aki 20 éve ugyanazokat a hibákat követte el folyamatosan, de vezényelni azt nagyon tudott, hogy ő aztán két évtizede van a szakmában :)
De kicsit eltértünk a tárgytól!
Ami még érdekes ebben a nyerek 100 milliót dologban, hogy pont a minap beszélgettünk a barátnőmmel erről.
Segíti az édesanyját havi 20-30 ezer forinttal, mert elég sz@rul áll szegény. Ezt nagyon megköszöni mindig, és tök jól esik neki. Viszont ha holnap nyerne mondjuk a barátnőm 500 milliót, az anyja ezt tudná, de a lány mondjuk csak annyit tenne, hogy amit mondtam befektetné, és anyu kapna élete végéig 100 ezret havonta, akkor tuti vérig sértődne!!!! Amúgy meg ha nem tudná, hogy nyert, csak kapna kétszer ennyit mint eddig, akkor fel lenne dobva... Érdekes dolgok ezek, az emberek 90%-a ilyen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!