Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nyernél 100 millió forintot...

Ha nyernél 100 millió forintot kinek adnál belőle, és mennyit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 10:29
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
67%

10:57

Nem az volt a kérdés, hogy mennyi 100.000.000Ft.

Azért köszi a részvételt, postán értesítünk!

2010. febr. 11. 11:16
 22/55 anonim ***** válasza:
100%

én is úgy gondolom mint a 10.44-es.

Ha vki nyer és elkezdi osztogatni,annak híre megy és jönnek majd mindenfelől a rokonok...Beraknám a bankba a pénz jó részét, hogy kamatozzon, lakásaim lennének, hogy kiadjam albérletbe. Azért a szűk családi körnek adnék, de lehet inkább azt választanám, hogy vennék nekik vmit amit szeretnének, tehát nem pénz formájában kapnák meg.

egyszer egy stand up-os mondta, hogy ha nyerne, nem az lenne a fő gondja, hogy mire költse, hanem hogy hogyan fogja eltitkolni a rokonok elől :)

23/55 anonim ***** válasza:
76%
Senkinek nem adnék csak a két testvéremnek,és anyósomnak...Bár anyósomnak sem pénzt adnék,hanem kifizetném helyette a számlákat mindig,és a lakását teljes egészében felújítanám..Akármire szüksége lenne rögtön megkapná..Pénzt azért nem adnék neki,mert akkor a másik 2 léhűtő kölyke elszedné tőle szokás szerint..
 24/55 anonim ***** válasza:
100%

Nem szólnánk senkinek. Hanem 10-10 milliót félretennénk a gyerekeinknek és a nővérem gyerekeinek (ez 40 millió), és félretennénk magunknak is 10-10 milliót, anyukámnak is félretennénk 10 milliót, persze ajándékba, és utólag mondanánk meg neki - a maradékból pedig vennénk házat és kocsit, meg felélnénk, pl. utazással. (Persze ez már adózott nyereményt jelent, ugye?)

Ha nem adózott, akkor iszonyat gyorsan átutalnám az egészet a bkv-nak, vesződjenek vele ők. :P

2010. febr. 11. 11:17
 25/55 anonim ***** válasza:
60%
10:57-es, szuper, akkor küldheted ezt az összeget a bankszámlánkra, ami felől az e-mailemen keresztül érdeklődj! Köszi!
2010. febr. 11. 11:19
 26/55 anonim ***** válasza:
100%
11;14es vagyok,ja es max 2gyermekem lesz,es minkettonek egy normalis kis hazat vennek,hogy nekik majd ne kelljen ennyit szenvedni,mint nekem kellett!:-)
 27/55 anonim ***** válasza:
76%
Azért kíváncsi lennék, ha ott lenne az asztalon az az 50 köteg 20 ezres, vajon hányan vinnének belőle menhelynek, meg alapítványoknak és a szegényeknek... :) Nem mondom, hogy semmit nem adnátok, de írta itt valaki, hogy a felét eladakozná... Hát amikor fel kéne markolni élete valójában az a 25 köteget, vagyis 50 milliót... nem adnátok ám olyan könnyen :D Más látatlanban osztogatni, és más ha ott van az ember kezében...
 28/55 anonim ***** válasza:
88%
De, hogy a kérdésre is válaszoljak, én mind a 100-at a cégembe pumpálnám, és 3-5 év alatt milliárdos lenne a vállalkozás... Utána úgy adakoznék, hogy a befektetéseim egy részének profitját adnám folyamatosan... Egyrészt ez folyamatos, nem egyszeri. Több, mint simán odaadni egyszer egy nagyobb összeget. És én is sokkal jobban járnék.
2010. febr. 11. 11:22
 29/55 anonim ***** válasza:
93%
jajaja 11:19es teljesen egyetertek,ahhahahahha de jo nevettem,felet elosztogatni persze nem komp aki ezt irta! nem olyan oriasi osszeg az a 100millio,hogy csak ugy a felet odaadnad a semmibe amibol semmi sem jar neked!jo mondjuk ugy adnek a gyermekeknek,max 1 milliot a korhazba,ennyi!:-D
2010. febr. 11. 11:26
 30/55 anonim ***** válasza:
80%

Két barát beszélget.

- Te, ha ötösöd lenne a lottón, adnál belőle pár milliót?

- Adnék persze.

- És ha két BMW-d lenne, ideadnád az egyiket?

- Miért ne adnám?

- És ha olyan csórók lennénk, hogy csak két inged lenne, nekem andád az egyiket?

- Azt nem.

- De miért?

- Mert két ingem éppen még van...

2010. febr. 11. 11:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!