Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nyernél 100 millió forintot...

Ha nyernél 100 millió forintot kinek adnál belőle, és mennyit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 10:29
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
72%
Max a családomnak és a két barátomnak, akik nagyon nincsenek jó helyzetben jelenleg. De nem arra, hogy elköltsék, feléljék, hanem hogy elindítsák a cégüket.
2010. febr. 11. 10:32
 2/55 anonim ***** válasza:
88%

Szüleimnek,testvéremnek,a lányom barátjának.Összeget nem tudok mondani,de mindenkinek egyformán,igazságosan.

Ha az én életem elrendeződött,és még maradna valakit (család,vagy szervezet)támogatnék.

2010. febr. 11. 10:33
 3/55 anonim ***** válasza:
97%

nehéz kérdés, de talán 20-at, 20-at, 20-at a szülőknek. (3 felé, mert válás volt) a maradék 40-ből megpróbálnék beindítani egy saját vállalkozást.

valahogy így, de lehet, ha ott lennék, másképp gondolnám.

2010. febr. 11. 10:33
 4/55 anonim ***** válasza:
86%

Aki szét akarja osztani az sosem nyer.:))

A családomnak biztos,de név nélkül küldeném,hogy ne tudják ki volt.És bizony ismerős ,szegény, rászoruló családoknak is csúsztatnék néha-néha a postaládájukba.

Valamint gyermekek gyógykezelésére is szoktak kéregetni pénzt ezeknek most is szoktam adni,valszínűleg a nyereményből is jutna.

Én már csak ilyen hülye szentimentális vagyok....:))

2010. febr. 11. 10:35
 5/55 anonim ***** válasza:
65%

Az én gyengéim az állatok.

Adnék menhelyeknek, sőt magam alapítanék egy hálózatot.

De, mivel ez nagyon sok pénzt emésztene fel, kénytelen lennék vállalkozást indítani.

Adományra számíthatnának még gyerekek, idősek és hajléktalanok.

2010. febr. 11. 10:35
 6/55 anonim ***** válasza:
98%
Lehet,hogy én vagyok az első önző dög,de először magamnak vennék egy házat, nem az jutna eszembe,hogy kit támogassak...utána persze a család
2010. febr. 11. 10:37
 7/55 anonim ***** válasza:
98%
Szüleimnek, mamámnak, testvéremnek, barátom szüleinek és tesójáéknak, de nekik csak kevesebbet, mert csak eltapsolnák...
2010. febr. 11. 10:40
 8/55 anonim ***** válasza:
98%

A családomnak,beteg gyerekeknek és állatmenhelyeknek...

50%-t elosztogatnám.

A többit megtartanám és új életet kezdenék

(persze csak szerény körülmények között,mint eddig)

2010. febr. 11. 10:42
 9/55 anonim válasza:
89%

Lehet, hogy az az általános elvárás, hogy adni kell másoknak is, de én azt tapasztaltam, ha bárki örököl, vagy nagyobb összeghez jut, igazából akkor sem nagyon ad senkinek. Konkréten én azt tapasztaltam, hogy még soha nem kaptam senkitől semmit. Valószínűleg én is így tennék, vagyis eszem ágában sem lenne elosztogatni. Vennék ingatlanokat, amiket aztán bérbe adnék, a bérleti díjból meg jó színvonalon megélnék, a kisujjamat sem mozdítva. Én hazugnak érzem azt az álláspontot, aki előre megmondja, hogy kinek mennyit. Amíg esély sincs a valóságos végrehajtásra, addig mindenki könnyen ígérget 100 milliókat, a valós helyzet akkor derül ki, mikor átutalják neki a nyereményt.

A fene fektetné bizonytalan vállalkozásba a pénzét.

2010. febr. 11. 10:44
 10/55 anonim ***** válasza:
97%
A barátainknak adnék, meg a tesómnak, anyának.
2010. febr. 11. 10:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!