Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nyernél 100 millió forintot...

Ha nyernél 100 millió forintot kinek adnál belőle, és mennyit?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 10:29
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
97%
Anyu, Apu, Tesom, de kevesebbet vallanek be nekik, mert a noveremet ismerve neki sose lenne eleg. Anyunak, Apunak adnek 10 milliot, a tesomnak otot, magamnak megtartanek 10-et a tobbit lekotnem, a havi kamatbol pedig havonta tamogatnam a szuleimet egy szerenyebb osszeggel.
2010. febr. 11. 10:48
 12/55 anonim ***** válasza:
28%
10-et szétosztanék, a többi menne kur...ra
2010. febr. 11. 10:50
 13/55 anonim ***** válasza:
97%

Legelőször kifizetném minden adósságunkat,aztán anyámét,anyósomét,meg a sógoromékét,tesóimnak szerencsére nincs...Aztán átalakítanánk a mostani házat olyanná amilyet megálmodtunk,vennénk egy kocsit(vagy kettőt),a gyerekeknek nyitnék 1-1 számlát pár millióval,a maradékból meg biztos futná egy jóóóóóóóóó nagy nyaralásra :)

Ja!És végre megnyitnám a hentesüzletet,amit szeretnék már egy ideje

2010. febr. 11. 10:54
 14/55 anonim ***** válasza:
25%
100 milla nem is nagy pénz... a céges profitom évente ennek sokszorosa.
2010. febr. 11. 10:57
 15/55 anonim ***** válasza:
82%
Senkinek, sőt eltitkolnám!
2010. febr. 11. 10:59
 16/55 anonim ***** válasza:
97%

Én adnék a szűkebb családnak, bár tudom, hogy pl anyuék úgysem fogadnák el(jómódban élnek, de nem gazdagok)

Akár az egész 100 milliót kifizetném annak az orvosnak, aki visszaadja unokatestvéreim szemevilágát... :(

De ez tudom, hogy lehetetlen.

Esetleg adnék belőle valamennyit alapítványoknak.

Vagy betenném az egészet a bankba, aztán kamatoztatnám, és a kamatból szépen meg lehetne élni :) Aztán ha oda jutok, hogy családalapítás, akkor nem lennének nehézségeim. És mivel nem herdálnám el remélhetőleg, így a gyerekeim is stabilan kezdenék az életüket.

De lehet jobb ez így, a pénz csak tönkretesz mindent :S (Bár a hiánya is...)

Én kijelentem, boldog vagyok, hogy meg van mindenem és nem hiányzik a 3 kocsi 2 ház 5 nyaraló :)

2010. febr. 11. 11:01
 17/55 anonim ***** válasza:
100%

kifizetném a saját adósságaimat,a szüleimét,helyretenném anyám boltját,vennék magunknak házat,kocsit párommal,ő szüleinek ami minusz kifizetni,illetve anya testvérének a férjének a kezeléseit fizetném (milliokba kerül)

többit eltenném,pontos összeget páromon kivül senkinek nem mondanék,mert ismerem a rokonságot,milliárdokat is keveselnének...

2010. febr. 11. 11:06
 18/55 anonim ***** válasza:
75%

Apunak anyunak 10milliót,anyóséknak szintén 10,4tesónak(beleértve párom tesója)5-5 tehát nekik összesen 20millió.Beteg gyerekeknek s adnék kb 5 milliót,Fogyatékos ismerősöm alapítványának is adnék 5 milliót.Ez már 50millió.Tesóm gyerekeinek is 5-5 milliót adnék.A többi majd jó lesz a gyerekeimnek(még nincs).Persze vennék belőle magamnak házat,kocsit.De nem a legrágábbat!

Apumék most nyertek 2 millát,4vagyunk tesók,fejenként kaptunk 100.000et.nekem ez is jó volt.Ment a többi félretett pénzünkhöz.Persze nővérem többet várt.

22/L

2010. febr. 11. 11:08
 19/55 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sok mindenkivel egyetértek, imádom az állatokat így biztosan saját kezüleg vinném be a menhelyre.valamint beteg gyermekeknek és olyanoknak itt a faluban ahol élek persze név nélkül, akikről tudom, hogy szegények és kellene nekik, de nincs (pl beteg a gyereke)

És természetesen legelső helyen a családom áll, de összeget egyhez sem mondok, mert nem olyan sok pénz az a 100 millió ft, hamar elfogy, ha elosztogatom.

A többit, kb a felét beraknám bankba kamatozni, hogy majd a gyerekeimnek, unokáimnak legyen kezdő tőkéjük.

2010. febr. 11. 11:09
 20/55 anonim ***** válasza:
83%
En szerintem baromsag ilyeneken gondolkozni,de ha nyernek, akkor az anyam apamnak csak max 1-1 millat adnek!mert ok nagy ivbe leszarjak,hogy ehezek e vagy sem es hogy mibol elek!mindig is levoltam szarva,amikor bajban voltam akkor sem fogadtak volna vissza!!! a noverem kapna 5millat azt az ikertesom,is egy 5ot,ket hugom 2-2ot es ellene intezva,masnak nem adnek,hanem elkezdenem a sajat csaladom alapozni,amire jleneleg a szegenyseg miett nincs lehetosegem,22L
2010. febr. 11. 11:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!