Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyira rosszul...

Tényleg ennyira rosszul neveltek a szüleim?

Figyelt kérdés

A barátom szerint igen és nagyon el lettem cseszve.

Nem csináltattak velem soha házimunkát, nem kellett segítenem otthon úgy igazán semmiben, főzni se tanultam meg, viszont mindig a tanulást támogatták, arra hagytak nekem időt. Sokat is tanultam, középiskolásként két nyelvizsga, most egyetemre járok.

A barátommal fél éve vagyok együtt, de szerinte nagyon elcsesztek ezzel a szüleim, mert nem vagyok házias és szte nem tudnám az életben megállni a helyem. Valóban nem vonz annyira a házimunka, de el tudom látni magam ha kell. Viszont most még a tanulás az első számomra.

Valóban ilyen rossz az értékrendem és a neveltetésem?

20/L

2015. febr. 11. 16:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Dobd a srácot szerintem.

Én nekem is volt olyan párom aki tanult ezerrel az eltén. Én dolgoztam,takarítottam.közösen megfőztünk,elmosogattam, stb..

Nem létezik női munka csak egy:(Csinálja az örömlány anyja)

Akarat kérdése ez az egész. Nálunk ez nagyon flottul ment..

2020. dec. 9. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!