Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért lettem biszexuális,...

Miért lettem biszexuális, mikor a szüleim nem erre neveltek?

Figyelt kérdés

Hülye kérdés, de tényleg állandóan ezen agyalok. Normális gyerekkorom volt, max annyi nehézséggel, hogy a szüleim elváltak. De ez bárkivel előfordulhat és mégsem lesznek ilyenek. Nem vagyok vallásos, meg semmi, de egyszerűen nem akarom ezt, mert bűntudatom van és már 12(!!)évesen felismertem és kényelmetlenül érzem, ha előjön a téma akárhol, mert tudom, hogy már voltak bennem ilyen érzések, csak egyszerűen olyan tabu volt mindig, hogy nem akarok róla beszélni. Nem vagyok fiús, nagyon szeretek lány lenni és nem is értek csalódások a pasik terén. Akkor miért van ez velem? Komolyan kérdezem, hogy mi a fenéért van, hogy valakiben kialakul, valakiben meg sokkal szarabb körülmények között sem soha? És ha genetikai, akkor az hogy lehet, ha a családomban senkinél nem volt ilyesmi?

Csak azért érdekel, mert sokan rávágjak, hogy azok, mert az osztálytársuk is az, meg a szomszéd, meg az ismerős, de aki meg nem érti, hogy miért érzi ezt és nem is akarja elfogadni, azzal mi van? Miért van az, hogy én nem akarok ilyen lenni, mégis megtörtént?

2013. márc. 1. 12:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Már bebizonyosodott, hogy ez nem nevelés kérdése.

Kár ezen töprengened, ez van és kész, légy boldog így. Neked kétszer annyi "lehetőséged" van párt találni, mint egy heterónak. :D

2013. márc. 1. 12:41
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hány éves vagy, de tinédzserkorban teljesen normális, ha hormonális és lelki hullámvasút miatt feljönnek homoszexuális fantáziák, vágyak is. Pontosan amúgy miben nyilvánul meg, hogy bi vagy? Volt már homoszexuális kapcsolatod?

Ne izgulj, majd jön egy pasi, akitől elájulsz, és ha ő lesz a szerelmed, akkor megnyugszol. Az érzéseid, vonzalmad lehet önkéntelen dolog, de a döntés, hogy végül is milyen kapcsolatot létesítesz, a tiéd.

2013. márc. 1. 12:42
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Szerinted van olyan biszexuális, akit a szülei direkt erre neveltek?

"Józsika, szépen csókold meg Pistikét! AZT MONDTAM CSÓKOLD MEG, BÜDÖS KÖLKE!!"

2013. márc. 1. 12:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Szóval ha nem akarod, nem kell lánnyal kezdened, és a "vonzalmad" megmarad puszta "tetszésnek", esztétikai élménynek.
2013. márc. 1. 12:43
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
És most akkor mi van ha biszexuális vagy? Összedől a világ? Olyan gáz amikor emberek direkt gyártanak maguknak problémát és nem képesek elfogadni valamit....
2013. márc. 1. 12:50
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem úgy értettem, elnézést, tényleg nagyon bután fogalmaztam meg a kérdést.

Inkább úgy gondoltam, hogy ha nem ért semmi trauma, nem láttam ilyesmit kiskoromban stb, a szüleim még csak nem is liberális szellemben neveltek és nem is érzem magam kevésbé lányosnak, hogy ezt érezzem..egyszerűen csak nem tudom, miért vagyok más, mint aki tök hetero.

19 vagyok és többször történt, hogy szerelmes lettem egy lányba... persze fiúba is, de ettől még nem múltak el a vágyaim:/

2013. márc. 1. 12:56
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
Ha tényleg érdekel, belefoghatsz egy pszichológussal egyéni terápiába, ami pár éves projekt, és esetleg kiderül az ok.
2013. márc. 1. 12:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Egyébként a tinikori, 12-16 éveseknél esedékes rajongás, "szerelem" lányok iránt még csak nem is feltétlen jelenti, hogy biszex lennél.
2013. márc. 1. 12:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Fő ok a BŰNTUDAT, sokszor ezt éreztem a 6-7 év alatt, mióta ez fennáll. Nyilván aki nem érzi ezt, nem tudja átérezni, csak hát ott van, hogy ez mennyire gáz lenne a szüleimnek, ha megtudnák, bár nem tervezem elmondani..
2013. márc. 1. 12:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kiegyensúlyozott, boldog gyerekkorom volt. Még a szüleim se váltak el, a mai napig együtt vannak és jól működik a házasságuk. Ennek ellenére leszbikus lettem. Már az óvodában is lányba voltam szerelmes. Sokáig nekem is bűntudatom volt, főleg, hogy én vallásos nevelést kaptam. Végül 24 évesen mondtam el a szüleimnek. Apám reakciója: "mi ezt már régen tudtuk." Nekem ekkor múlt el a bűntudatom.

Elnyomhatod magadban a dolgot, vagy sikerül vagy nem. Mivel te bi vagy így nagy eséllyel férfi mellett fogsz kikötni. Nem kell ennyire félni ettől a dologtól.

2013. márc. 1. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!