Miért lettem biszexuális, mikor a szüleim nem erre neveltek?
Hülye kérdés, de tényleg állandóan ezen agyalok. Normális gyerekkorom volt, max annyi nehézséggel, hogy a szüleim elváltak. De ez bárkivel előfordulhat és mégsem lesznek ilyenek. Nem vagyok vallásos, meg semmi, de egyszerűen nem akarom ezt, mert bűntudatom van és már 12(!!)évesen felismertem és kényelmetlenül érzem, ha előjön a téma akárhol, mert tudom, hogy már voltak bennem ilyen érzések, csak egyszerűen olyan tabu volt mindig, hogy nem akarok róla beszélni. Nem vagyok fiús, nagyon szeretek lány lenni és nem is értek csalódások a pasik terén. Akkor miért van ez velem? Komolyan kérdezem, hogy mi a fenéért van, hogy valakiben kialakul, valakiben meg sokkal szarabb körülmények között sem soha? És ha genetikai, akkor az hogy lehet, ha a családomban senkinél nem volt ilyesmi?
Csak azért érdekel, mert sokan rávágjak, hogy azok, mert az osztálytársuk is az, meg a szomszéd, meg az ismerős, de aki meg nem érti, hogy miért érzi ezt és nem is akarja elfogadni, azzal mi van? Miért van az, hogy én nem akarok ilyen lenni, mégis megtörtént?
10-es, nem nekem kéne elsüllyednem szégyenemben, hanem NEKED, amiért ilyen primitív vagy és nem tudsz intelligensen válaszolni, én legalább nem vagyok gyökér. Amúgy igen, már felnőttem, amennyire lehet és mégis így érzek, mit gondolsz, miért tettem fel a kérdést? Hidegen hagy, hogy más mit csinál, csak az érdekel, amit ÉN érzek és volt olyan, hogy nagyon szerettem egy lányt, aki idősebb volt nálam és nem kíváncsi voltam, hanem tényleg szerettük egymást hónapokon át.
Kíváncsi sok mindenre vagyok, pl. hogy mi lenne, ha hosszú hajam helyett csak félhosszú lenne, ettől még nem fogom levágatni soha, mert annyira nem érzek rá késztetést..
Ez bizony nem akarok,nem akarok kérdés .19 éves korra már
mindenkiben eldől ez a kérdés,legyen az fiú,vagy lány .
Egyet tud tenni,elfogadja magát olyannak amilyen .Neki
ez nem a hobbija,nem ő választotta magának,ahogy a szeme
színét sem.A változtatás módját még egyik esetben sem találták meg . Sokan elitélik ezt dolgot még,ezért igyekszik is mindenki megőrizni ezt a titkot.Jobb óvatosan mondani róluk vélemény,mert lehet hogy a saját családjában ,rokonságában is van ilyen,csak még nem tud róla .Esetleg kiskorú nem e olyan már most is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!