Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogadnátok el, ha édesany...

Hogy fogadnátok el, ha édesanyátok biszexuális lenne?

Figyelt kérdés
ányáék elváltak. én anyával maradtam válás után és az öcsém is. féléve költöztek külön kb.. anyukám maitt váltak el, emrt már nem szerette apát. és elkezdett randizni járni.. az még nem zavart... és mondta egyiknap, hogy hazafog hozni egy új ismerősét.. én már ennek se örültem. de egy nőt hozott haza!! először mikor megláttam azthittem a kollégája vagy valami, aztán bejelentette, hogy barátnője van....... soha nem gondoltam volna anyámról :S ez udnorító :S de öcsém szerint is. mi lesz, ha mennem kell velük valahová? ez nagyon ciki!!! szerencsére még csak 2x volt itt az a nő, aki mellesleg nagyon csúnya szóval nemtom hogy tetszhet anyának :S
2013. febr. 7. 15:57
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
én 14/L vagyok öcsém 11/F
2013. febr. 7. 15:58
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Engem nem zavarna. Ha mennetek kell valahova, mondd meg neki, hogy szerinted ez kínos Neked. Mindenesetre rokonok, ismerősök között ne terjeszd. Reméljük, csak átmeneti dolog részéről. Egy pasival mégiscsak normálisabb lenne, és szerintem be fogja ő is látni.
2013. febr. 7. 16:00
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
fogadjátok el vagy menjetek apátokhoz
2013. febr. 7. 16:02
 4/13 anonim ***** válasza:
30%
Engem nem zavarna.
2013. febr. 7. 16:10
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
nem zavarna,az ember nem tudja eldönteni hogy kibe fog beleszeretni,és gondold végig hogy mekkora bátorság és lelkierő kellett neki ahhoz hogy elétek álljon vele
2013. febr. 7. 16:18
 6/13 anonim válasza:
63%

Engem nem zavarna, furcsa lenne nagyon ha még egy nő lenne a házban de ha ő így boldog.Énis mindig mindenben teljes elfogadást támogatást és toleranciát kaptam tőle ha bármi volt.Ilyen helyzetben viszonozhatnám neki ezeket.

De ha téged nagyon zavar akkor tényleg próbálj meg apukádhoz költözni.14 éves kortól már te dönthetsz és ha apukád is beleegyezik akkor szabad a pálya.

2013. febr. 7. 16:22
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
hát engem sem zavarna...szerintem ülj le vele mondj el neki mindent amit érzel....biztos megérti
2013. febr. 7. 16:23
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
Ha Jodie Foster gyerekeinek megfelel, hogy az anyjuk is, az apjuk is nő, akkor te is elfogadhatod. Nyilván nem fognak nyilvános helyen csókolózni, vagy egymást tapogatni. A többi anyád magánügye.
2013. febr. 7. 16:28
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
Én leszbikus vagyok, szóval nem érdekelne, de azért meglepne rendesen.
2013. febr. 7. 16:51
 10/13 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem nagyon király! Kár, hogy a tinik mindent cikinek tartanak, ami eltér a normálistól. Ha jó fej a nő, miért ne?
2013. febr. 7. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!