Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy fogadnátok el, ha édesany...

Hogy fogadnátok el, ha édesanyátok biszexuális lenne?

Figyelt kérdés
ányáék elváltak. én anyával maradtam válás után és az öcsém is. féléve költöztek külön kb.. anyukám maitt váltak el, emrt már nem szerette apát. és elkezdett randizni járni.. az még nem zavart... és mondta egyiknap, hogy hazafog hozni egy új ismerősét.. én már ennek se örültem. de egy nőt hozott haza!! először mikor megláttam azthittem a kollégája vagy valami, aztán bejelentette, hogy barátnője van....... soha nem gondoltam volna anyámról :S ez udnorító :S de öcsém szerint is. mi lesz, ha mennem kell velük valahová? ez nagyon ciki!!! szerencsére még csak 2x volt itt az a nő, aki mellesleg nagyon csúnya szóval nemtom hogy tetszhet anyának :S
2013. febr. 7. 15:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Hát engem meg zavarna. De tenni sem sokat tudnék ellene, idővel pedig megszoknám. Elsőre viszont tuti én sem lennék oda a dologért.
2013. febr. 7. 18:28
 12/13 anonim ***** válasza:
92%
Engem is zavarna. Sőt,megkockáztatom,hogy eléggé kiakadnék,persze csak magamban,nem anyám előtt. Vannak meleg haverjaim,nem ezzel van a gondom,de azért ezt így hirtelen lenyelni ,hogy mostantól "2 anyukám lesz" ,főleg 14 és 11 évesen..hááát meredek!
2013. febr. 7. 20:28
 13/13 anonim ***** válasza:
79%
Szegény anyukám,amennyit csalódott,szenvedet,sírt apám és a többi férfi miatt,azt mondom,örülnék.Legalább vele is jókat lehetne beszélgetni.Én ugyan nem vagyok biszexuális/leszbikus,de én se vagyok normális,úgyhogy duplán is megérteném és elfogadnám.És,attól még ugyanúgy az anyukád marad,aki szeret téged,felnevelt,mindent megadott,biztosított neked.El kell fogadni,ez van,attól még édesanyád marad.
2013. febr. 23. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!