Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 év körüli Édesanyátok...

40 év körüli Édesanyátok mivel fogalkozik? Egész életében azt csinálta amit most?

Figyelt kérdés
Anyu 40 éves, és van egy 4 éves húgom. Anyu munkája megszünt, nem nagyon tud benne elhelyezkedni (pénzügyes amúgy) és most át akarja képeztetni magát valami más szakmába. Apu szerint nem jó ötlet. Én meg nem tudom.. :( Kíváncsi lennék kinek mit csinál az anyukája és sikeres-e abban amit csinál? Köszi mindenkinek. 15/L
2013. jan. 14. 16:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Árufeltöltő volt, meg üzletkötő területi képviselő...utána nem birta a térde a járkálást, és magától megtanulta grafikus szakmát (számítógépen). Dolgozott 4 évet egy cégnél ebben aztán azt nem bírta és csinált egy ugyanolyan céget egyedül. Igazából a saját lábára próbál állni, egész szépen halad is. Most 41 éves.
2013. jan. 14. 16:43
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, és nagyon örülök a sikertörténetnek! :) Remélem jó sok hasonlót írtok majd.
2013. jan. 14. 16:48
 3/19 anonim ***** válasza:
45%

Anyu lediplomázott és utána szült öt gyereket.

négy lányt, és egy fiút.

(A fiút minek, ezt nem tudom! Na ez most nem érdekes.)

A nevelésünkkel volt elfoglalva. Apu dolgozott. Amikor felnőttünk, már nem volt szükség, hogy otthon maradjon.

Munkát nem talált, és elment egy jótékonysági szervezethez dolgozni munkabér nélkül. Természetesen a költségeit fizették. Most, hogy Apu Új Zélandon van külszolgálatban, Anyu is kiment vele, és a magyarországi szervezet ajánlására kapott munkát ott. Még két évet lesznek kint.

Szerencsére Apu olyan munkával rendelkezik amit csak nagyon kevesen csinálnak, így megtehette Anyu, hogy velünk foglalkozzon. Visszatérve a bátyánkra, igazán csak vele kellett foglalkozni, mert egy vásott kölök most is, remélem nem olvassa. Egy menekülési utat adok magamnak, azért nagyon szeretjük Őt. Na ezt olvashatja.

2013. jan. 14. 16:53
 4/19 anonim ***** válasza:
17%
Az én anyukám (47) háztartásbeli, immáron 17 éve. Van öt gyereke. Nem tudom, visszamegy-e dolgozni, van négy diplomája. Az az álma, hogyha majd nem kell velünk foglalkoznia, sportegyesületet alapítanak apukámmal.
2013. jan. 14. 17:01
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám 44 éves, szakmája szerint élelmiszer eladó. 2 évet dolgozott benne, amikor jöttem én és a gyed után konyhalány lett és azóta is azt csinálja. Egy napot sem volt munkanélküli.

(Én 24 éves vagyok, 22 voltam, amikor végeztem óvónőként, azóta több mint egy vet voltam itthon munka nélkül szoc. segélyen, és 4 munkahelyem volt eddig...csak a különbségek végett...)

24N

2013. jan. 14. 17:16
 6/19 anonim ***** válasza:
76%
Anyukám élelmiszer eladó volt, szerette is, de épp a napokban beszéltük, hogy ő világ életében fodrász szeretett volna lenni, de apukája azt mondta, hogy egy lánynak nem kell tanulni és leküldte dolgozni, most nem ebben a szakmában dolgozik, hanem apukámmal vezetnek közel 20 éve egy vállalkozást, évről-évre rosszabbul megy nekik, most azon gondolkoznak 50 éves fejjel, hogy mibe kellene belevágni!
2013. jan. 14. 17:34
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyám 49 éves, 18 éves kora óta az OTP-ben dolgozik.

Édesapám 49 éves autószerelőnek tanult, az is a munkája mióta vége lett a kötelező katonaidejének.

2013. jan. 14. 17:53
 8/19 anonim ***** válasza:
Anyukám most 50 éves, de 40 évesen is ugyanazt csinálta (igaz, neki tíz éve sem voltak már kicsi gyerekei, szóval ilyen probléma nem volt). Gyógypedagógus, elég sikeres a szakmájában, adnak a szavára. Korábban tanított, most főként gyerekeket vizsgál, hogy kinél milyen tanulási probléma van, meg írt már tankönyvet is, illetve sok magántanítványa van. Ebből kifolyólag viszont kevés az ideje, ennyi mindent biztos nem tudott volna csinálni, amikor még a testvéremmel kicsik voltunk, de hát ugye akkor még tanított, bement reggel 8 előtt, és kettőkor már végzett is általában (igaz, akkor meg ott volt a sok otthoni munka, felkészülés, feladatok előkészítése, stb., szóval az is sok időt elvett, de akkor legalább otthon volt).
2013. jan. 14. 18:01
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Most már 59 éves, de gyógytornász volt egész életében az egyik megyei kórházban. 20 évesen kezdett dolgozni azt hiszem.
2013. jan. 14. 18:03
 10/19 anonim ***** válasza:
49%
Most komolyan azért lettem lepontozva, mert anyám nem a spárban robotol, hanem tanult asszony és háztartásbeli? Az eszem megáll, komolyan mondom...
2013. jan. 14. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!