40 év körüli Édesanyátok mivel fogalkozik? Egész életében azt csinálta amit most?
Anyu lediplomázott és utána szült öt gyereket.
négy lányt, és egy fiút.
(A fiút minek, ezt nem tudom! Na ez most nem érdekes.)
A nevelésünkkel volt elfoglalva. Apu dolgozott. Amikor felnőttünk, már nem volt szükség, hogy otthon maradjon.
Munkát nem talált, és elment egy jótékonysági szervezethez dolgozni munkabér nélkül. Természetesen a költségeit fizették. Most, hogy Apu Új Zélandon van külszolgálatban, Anyu is kiment vele, és a magyarországi szervezet ajánlására kapott munkát ott. Még két évet lesznek kint.
Szerencsére Apu olyan munkával rendelkezik amit csak nagyon kevesen csinálnak, így megtehette Anyu, hogy velünk foglalkozzon. Visszatérve a bátyánkra, igazán csak vele kellett foglalkozni, mert egy vásott kölök most is, remélem nem olvassa. Egy menekülési utat adok magamnak, azért nagyon szeretjük Őt. Na ezt olvashatja.
Anyukám 44 éves, szakmája szerint élelmiszer eladó. 2 évet dolgozott benne, amikor jöttem én és a gyed után konyhalány lett és azóta is azt csinálja. Egy napot sem volt munkanélküli.
(Én 24 éves vagyok, 22 voltam, amikor végeztem óvónőként, azóta több mint egy vet voltam itthon munka nélkül szoc. segélyen, és 4 munkahelyem volt eddig...csak a különbségek végett...)
24N
Édesanyám 49 éves, 18 éves kora óta az OTP-ben dolgozik.
Édesapám 49 éves autószerelőnek tanult, az is a munkája mióta vége lett a kötelező katonaidejének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!