Lehet, hogy biszexuális a párom?
3 hónapja vagyunk együtt, és eddig fel sem merült bennem, hogy bármi ilyen dolog lenne.
Viszont most volt egy eléggé nagy vitánk, a lakótársa kvázi megtiltotta, hogy hétvégén találkozzunk, ő meg nem akarta megbántani a srácot, és inkább azt mondta, hogy oké, szóval engem bántott meg. Elgondolkoztam, a lakótársa 26 éves, elmondása szerint sosem volt nővel, és szerintem meleg. Elmegy dolgozni, hazaér, főz, és ennyi.
Nem bírtam tegnap és rákérdeztem barátomnál, hogy van-e köztük bármi furcsa kapcsolat, és meg sem lepődött a kérdésen, teljesen higgadtan válaszolt, mintha számított volna hasonlóra. Kértem, hogy adja a szavát, hogy semmi nincs köztük, megtette. Utána még egyszer rákérdeztem, hogy biztos, hogy nincs köztük a barátságon kívül más? Erre már támadóan reagált.
Gondolom, hogy idegesíthette már a kérdezősködésem, de nagyon elgondolkoztam, hogy mi van, ha van köztük valami?
Amikor a lakótársa mondta, hogy egész hétvégén együtt lesznek azt tette hozzá, hogy "és ebben nincs semmi b*zis".
Szerintetek túlaggódom a dolgot, vagy van okom gyanakodni?
Azért ebbe a kategóriába raktam, hogy érettebb személyek válaszait lássam.
Mindketten 20-on felül vagyunk.
Én is azt vártam, hogy elzavar a fenébe....de ő teljesen higgadtan reagálta le.
Én pedig feltettem egy kérdést. És azért bolygatom, mert ez nem egy olyan kérdés, hogy biztos jó lesz-e ez a film estére...
Hát, nekem furcsa mindenesetre. Ennyire jó barátok lennének? Nem hiszem. 3 hónapja vagytok még csak együtt, számomra az tűnik logikusnak, hogy ilyenkor az ember a barátait picit inkább hanyagolja, és igyekszik minél több időt tölteni az új kedvessel.
A kérdés: ha megbizonyosodnál a felől, hogy biszexuális, az téged nagyon zavarna? Nem tudnál vele maradni így? Mert ha neked ez belefér, akkor várj türelmesen, egyszer úgyis ki fog derülni, mi a szitu... Ha pedig nagyon zavar, kezdj el "nyomozni". Kérdezgess közös ismerősöket, hogy mi a pálya, hátha abból kiderül valami.
Amúgy meg nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Biztos van valami gáz, ha megszólalt benned a vészcsengő. Jobb lesz minél előbb utánajárnod!
Azért azt nem értem, hogy egy lakótársnak mi köze a ti kapcsolatotokhoz. Hogyan jön ahhoz, hogy megtiltsa a találkozót?
Szerintem is itt valami bűzlik. Ha nem is buz.i a párod, akkor sem normális, hogy hagyja a lakótársát beleszólni a dolgaiba.
Még azt megérteném, ha a lakásba nem engedne, no de hogy egyáltalán találkoztok-e, ahhoz tényleg semmi köze.
Az én véleményem az, hogy ez gáz.
Én is megkérdeztem volna, és őszintén, ez nem túl biztató jel a kapcsolatra nézve.
Palm
A hétvége lezajlott, és a lakótárs kifejezetten azt mondta, hogy énmentes hétvége lesz...
Úgy gondoltam, hogy nem fogom megalázni saját magamat azzal, hogy beállítok.
Amúgy nem is gyanakodtam eddig, mert a szexuális életünk tökéletes. Csak tegnap megszólalt bennem valami, hogy itt gáz van...
Kedves 5-ös.
Ugyanezt kérdeztem: milyen jogon tilt meg bármit is. Az volt a válasz, hogy nem megtiltotta, hanem megkérte. Namármost, abból a szövegkörnyezetből egyértelműen kihallatszott a tiltás. Tegnap ezen veszekedtünk, mármint az egész tiltásos témán, de nem jutottunk egyről a kettőre:S
Ja, értem, bocsi, így már tiszta.
"biszexuális, az téged nagyon zavarna? Nem tudnál vele maradni így?"
Bakker, téged, kedves válaszoló, nem zavarna, ha a pasid az azonos nemű lakótársával néha félrekefélne melletted?! Elég fura elképzelés egy egészséges párkapcsolatról.
És nehogy már a kérdező legyen a hunyó, amiért alaposan becsinált a lehetőségtől...
Őszintén én ezzel a gyanúval nem tudnék együttélni.
Lehet csak sima kanbulit akartak? Sok férfit feszélyez egy haver barátnője, akármilyen laza.
Esetleg nőgyűlölő?
Voltak már más negatív tapasztalataid ezzel a lakótárssal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!