Lehet, hogy biszexuális a párom?
3 hónapja vagyunk együtt, és eddig fel sem merült bennem, hogy bármi ilyen dolog lenne.
Viszont most volt egy eléggé nagy vitánk, a lakótársa kvázi megtiltotta, hogy hétvégén találkozzunk, ő meg nem akarta megbántani a srácot, és inkább azt mondta, hogy oké, szóval engem bántott meg. Elgondolkoztam, a lakótársa 26 éves, elmondása szerint sosem volt nővel, és szerintem meleg. Elmegy dolgozni, hazaér, főz, és ennyi.
Nem bírtam tegnap és rákérdeztem barátomnál, hogy van-e köztük bármi furcsa kapcsolat, és meg sem lepődött a kérdésen, teljesen higgadtan válaszolt, mintha számított volna hasonlóra. Kértem, hogy adja a szavát, hogy semmi nincs köztük, megtette. Utána még egyszer rákérdeztem, hogy biztos, hogy nincs köztük a barátságon kívül más? Erre már támadóan reagált.
Gondolom, hogy idegesíthette már a kérdezősködésem, de nagyon elgondolkoztam, hogy mi van, ha van köztük valami?
Amikor a lakótársa mondta, hogy egész hétvégén együtt lesznek azt tette hozzá, hogy "és ebben nincs semmi b*zis".
Szerintetek túlaggódom a dolgot, vagy van okom gyanakodni?
Azért ebbe a kategóriába raktam, hogy érettebb személyek válaszait lássam.
Mindketten 20-on felül vagyunk.
Írtam már, de most eszembe jutott az is, a belinkelt kérdés alapján, mert egyértelműen látszik, hogy az is a tiéd, hogy egy három hónapos kapcsolat azért még nem annyira hosszú, hogy mindig a barátnő legyen az első, a haverok, barátok pedig háttérbe szorítva miatta. Írtad ott, hogy a leg jobb haverja. Az lenne a nem normális,ha egy ilyen friss kapcsolatban minden havert, barátot dobna a barátnő miatt. Egy három hónapos kapcsolatnak még bármi lehet a vége.
Általában minden embernek megvan a maga életritmusa, szokása. Normális esetben ezeket meg is tartja akkor is, ha lesz egy párja. Normális esetben a pár nem is akar rajta változtatni. Egy három hónapos kapcsolat azért még arról is szól, hogy ismerkedünk a másik életritmusával, életvitelével. Miután megismertük ezeket, vagy elfogadjuk, és az illetővel maradunk, vagy nem fogadjuk el, és nem maradunk vele. De semmi féle képpen nem kezdünk el azon dolgozni, hogy megváltoztassuk. Mert lényegében egy új kapcsolat esetén, csak belecsöppenünk egy másik ember életébe, és egy plusz szál leszünk benne. Az összecsiszólódás csak később jön, amikor már tudjuk, hogy ebből a kapcsolatból többet is ki akarunk hozni, komolyabbra akarjuk fordítani. De ez nem három hónapnál szokott eljönni.
22-es.
A lakótárs mindenfajta találkozásra azt mondta, hogy nem. Szó sem volt arról, hogy odamegyek, azt is megtiltotta, hogy a városban, vagy nálunk találkozzunk. De nem ez volt itt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!