Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy a párotok biszexuális?
Ha szereted ne válj el. csak tönkretennéd. Egyszerre kétféle neművel szeret lenni, ezt sehol nem fogja megkapni, hacsak le nem csuszik a b@zibárok szintjére. Ezt akarod ,akkor válj el, de ha szereted, és ő is szeret téged, akkor adj neki esélyt. kérdés, hogy ténylegesen szexuálisan izgatják a férfiak, vagy csak a társaságukra vágyik. Ennek lehetnek lelki okai, el is beszélgethetsz róla vele. Lehet ,hogy pl uralkodó apja volt, vagy ilyesmi, csak tippelek. Rögtön ne dobd ki ,ha szereted, és ő is szeret téged.
Mosoly :D
Nő vagy férfi?
Én nő vagyok de a válaszom az, ha egy nő biszexuális az nem olyan gáz,a pasiknak még tetszik is. Ha egy férfi, az undorító és azt hiszem nem bírnám elviselni de megpróbálnám. Ha tényleg űzi a dolgokat akkor hozzám nem nyúlhatna többé az tuti.
Férjnél vagyok és 30 éves, 1 gyerekkel tudom miről beszélek és ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!