"oldja meg akkor és úgy hogy ne tudjak róla. Meghát amit nem tudunk az nem fáj"
Ez mekkora baromság már! Az, hogy valaki biszex, azt jelenti, hogy mindkét nemhez vonzódik. Beleszeret egy pasiba, jár vele. Szakítanak, talán nőbe szeret, talán férfiba. Nem azt jelenti, hogy ha az egyik nemmel kapcsolatban él, a másikkal éjjel kijár dugni.
Ez olyan, mintha hetero azt jelenti, hogy vonzódom a FÉRFIAKHOZ. Tehát nem elég nekem egy férfi.
2014. aug. 16. 01:14
32/39 anonim válasza:
Nekem a nagypapám volt biszexuális és az öcsém is az.
Nem ismerem őket, de (nyilván őmiattuk) vonzódom az ilyen fiúkhoz, nekem pikantériát jelent.
Annak nem örülnék, ha bármi jelentőset titkolna előttem a fiúm, ami érint engem is, és a kapcsolatunkat is, bármi is az. Talán szakítási ok is volna, ha nem tudja kimagyarázni, miért vágott át hosszú időn át.
2014. aug. 16. 02:14
33/39 anonim válasza:
Én biztos nem szakítanék. Az, hogy vonzódik a saját és az ellenkező nemhez is, a kapcsolatot miért befolyásolja? Mármint, ha nem csalt meg, csak közölte a tényt. Örülj neki, hogy nyíltan és őszintén felvállalja magát előtted. Ezzel szerintem semmi gond. Ha meg van valakije, akkor azért mind1, mert azt a másikat szereti. Én ezzel a szerelem dologgal amúgy is úgy vagyok, hogy nem a testébe, hanem a lelkébe leszel a másik embernek szerelmes. Na puff, ha neki is puncija van mint nekem (vagy fütyije, mint a párodnak vagy nem tom milyen nemű vagy). Remélem érted, hová akarok ezzel kilyukadni. Bár én mindenben elég szabadelvű vagyok és nyitott is. De összességében: Miért árzed ezt tragédiának? Hagyd a francba a társadalom és a mások elvárasait. Ha szereted és jó vele, nem mind1?
2014. aug. 16. 10:49
34/39 anonim válasza:
3-as :D
Az mindenkinek jó, de amúgy ha nem csal meg nem szakítanék vele, mert nem tehet róla! És bocs egyes válaszadók, de nem undorítóbb az ha férfi férfival van mint a nő nővel...homophobia..túlléphetnétek már rajta.
2014. aug. 16. 17:25
35/39 anonim válasza:
szerintem tok mindegy, ha huseget eskudott neked es komolyan veszi a monogam elet stilust. ha jobban belegondolok, meg tobb lemondassal jaro aldozatot hoz erted, becsuld meg!;)
2014. okt. 2. 21:52
36/39 anonim válasza:
Én nagyon csalódott lennék. Alapvetően nincs bajom a meleg pasikkal, de mindenki olyat keres, aki kiegészíti, és amelyik férfit egy pasi egészít ki lelkileg, az nekem nem elég férfi. Mellesleg részemről elfogadottabb a f-f kapcsolat, mint a n-n, az utóbbiak nagy többsége trendből meg tetszeni vágyásból csinálja, míg egy férfinak sokkal nagyobb lelki válság megélni és elfogadtatni így magukat, nekem sokkal őszintébbnek tűnnek az ő érzéseik. Nem hiszem, hogy haragudni tudnék, de a kapcsolatunk szerintem rámenne, nekem "hagyományos" férfira van szükségem.
2014. okt. 3. 01:31
37/39 anonim válasza:
Semmit. Ha hűséges,nem csal meg,addig minden oké.
2019. szept. 13. 20:15
38/39 anonim válasza:
Megnyugodtam hogy 2010-ben se voltak tisztában a biszexuális falmával.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!