Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok, ha kiderülne,...

Mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy a párotok biszexuális?

Figyelt kérdés
Szakítanátok vele vagy nem?
2010. aug. 29. 11:47
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
12%
Ha a barátnőm biszex lenne nem zavarna, mert ha lefeküdne egy másik lánnyal az nem tekinteném megcsalásnak, hiszen nem férfival feküdne le. Amíg idegen Kan nem kerül a képbe addig egy másik lány nem aggasztana...hisz sose tudná elszeretni a barátnőmet.
2010. aug. 29. 12:24
 12/39 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem az is megcsalás, ha azonos neművel fekszik le. De amíg csak velem van, addig nem mindegy? Attól, hogy egy infó kiderül, nem lesz más ember (nem lesz kevésbé kedves, becsületes... stb.), mint az infó előtt. Ha szeretem, elfogadom olyannak, amilyen.

Ha nem tudom elfogadni, azt jelenti, nem szeretem. De akkor meg nem vagyok vele.

2010. aug. 29. 13:24
 13/39 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem teljesen mind1, amíg belém szerelmes. Tök mind1, hogy egy fiúért vagy egy lányért hagy el, vagy csal meg vele. Mindkettő rémes, de ha igazán szeret akkor egyikkel sem fog. Ha meg nem akkor szintén mind1

Egyszóval: mind1.

2010. aug. 29. 14:07
 14/39 anonim ***** válasza:
14%
Szakítanék. 23/L
2010. aug. 29. 15:28
 15/39 anonim válasza:
55%
Szia, A tény, hogy bisexuális még nem riasztana vissza a páromtól már amennyiben fiú vagy! Sőt gondolj bele milyen remek lehetőség egy hármasra! Nőként nehezebb, de ez így is úgy is csak elvi kérdés - ahogy értelmeztem - és nem megcsalásról van szó! A legokosabb, ha Te mérlegeled mennyire szereted és kötödsz a partneredhez!
2010. aug. 29. 17:21
 16/39 anonim ***** válasza:
21%
Meglepődnék, az biztos. Azt hiszem, szakítanék vele. Nem azért, mert pasi, és a pasikat is szereti (nem utálom a melegeket, de nem is rajongom értük), hanem azért, mert nem viselem el, ha rajtam kívül más is érdekli a páromat szexuálisan.
2010. aug. 29. 20:29
 17/39 anonim ***** válasza:
16%

Szakítanék vele. Más az értékrendünk.

A jövőben az is furán venné ki magát ha a haverjaival elmegy bulizni.

2010. okt. 8. 21:29
 18/39 anonim ***** válasza:
92%

Több esély egy szombat esti randira :)

Azonos neművel is megcsalás a megcsalás nem mindegy akkor, hogy most mindkét nemet megnézi. Én furcsálnám, de nem szakítanék.

29/N

2010. okt. 8. 22:00
 19/39 anonim ***** válasza:
84%
Én azvagyok s csak akkor derült ki még számomra is, hogy részegena pasim elött lesmároltam egy barátnőmet. Ahh, olyan puha ajkai voltak. de mivel utánna azt suttogtam, hogy "oh,Jenő szeretlek" (kitaláltnév) s utánna elaludtam így jót nevettek rajtam. Szegény párom így megtudta, hogy még mindig szeretem desajnálta, hogy nem hármasban voltunk :D
2010. okt. 8. 23:22
 20/39 anonim ***** válasza:
93%
Aki tényleg biszex, az nem csak testileg vonzódik a másik nemhez, hanem érzelmileg is. Mivel szeretjük egymást, nem hagynám el senkiért, ezzel az erővel azért is szakíthatnék, mert hetero, és akkor tuti más nőkre vágyik. Amúgy a férjem biszex, de ez nem ért nagy meglepetésként, mert már az első randinkon közölte, hogy az. Viszonylag jól fogadtam, mert én is az vagyok. :)
2010. okt. 9. 06:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!