Elmondanád a szüleidnek, ha biszexuális lennél?
Nem! Én is már elég kicsi korom óta vagyok biszexuális, de még csak most jöttem rá. És nem akarom elmondani a szüleimnek. Nem mintha szégyellném, de nem hiszem, hogy rájuk tartozna. Amúgy is, a férfiakhoz jobban vonzódom, de nőkkel sincs bajom.
14/L
Nem. Semmi közük hozzá, hogy kivel bújok ágyba, életem párja pedig úgyis férfi lesz, mert a nőket csak szexuálisan kívánom, szerelmes sosem tudnék lenni beléjük.
21/L
Én elmondtam. Az apám lazán kezelte, de szerintem csak azért, mert nem érdekeltem igazán sosem, az anyám borzongott, de ő még így lett "nevelve". A szűk családom és a barátaim előtt nem fogok titkolózni, ha randira megyek, vagy jön hozzám valaki, vagy szerelmes vagyok. A nagyszüleimnek már csak hülyéskedésből mondtam, erre nagyanyám kijelentette, hogy ha az lennék, kitagadna, szóval nekik nem vallom be, de nem félelemből, hanem csak szimplán kerülöm a viszályt, amíg lehet. Az anyám is elfogadta már, de szerintem azt hiszi, elmúlik. Én meg nem hiszem. :)
21/L
Nekem volt baratnom is,aki az elettarsam volt,nehez volt elmondani, egy evig ment a vita,mire felfogtak ilyen vagyok. Kiskorom ota vonzottak a nok is.Elmondtam nekik mindent, azota elfogadtak.sot lakott nalunk a baratnom, csak azt kertek ne csinaljunk elottuk semmit.
Jelenleg ferfival elek, 4 ev utan mar hianyoztak :)
Amugy nem jo ez a kettosseg,mert mindig az hianyzik, amelyik nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!