Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondanád a szüleidnek, ha...

Elmondanád a szüleidnek, ha biszexuális lennél?

Figyelt kérdés
Ha tudnád, hogy ez már nem változik, mert gyerekkorod óta benned van. És hiába vagy kamasz, ez a dolog nem arról szól számodra, hogy smárolsz buliban egy veled azonos neművel, hogy elmondhasd, hogy megtetted, hanem hosszú évek őrlődéséről.
2011. jan. 22. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdés, milyen felfogásúak a szüleid. Általában szörnyű csalódás, részvét, szóval rossz gondolatok, amitől meg kellene kímélni a szüleidet. Én nem mondanám el. Nem kell nekik az ilyen dolgokat tudni. Ez tényleg annyira magánügy és magán sors.
2011. jan. 22. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Nem! Én is már elég kicsi korom óta vagyok biszexuális, de még csak most jöttem rá. És nem akarom elmondani a szüleimnek. Nem mintha szégyellném, de nem hiszem, hogy rájuk tartozna. Amúgy is, a férfiakhoz jobban vonzódom, de nőkkel sincs bajom.

14/L

2011. jan. 22. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem. Semmi közük hozzá, hogy kivel bújok ágyba, életem párja pedig úgyis férfi lesz, mert a nőket csak szexuálisan kívánom, szerelmes sosem tudnék lenni beléjük.

21/L

2011. jan. 22. 23:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Én elmondtam. Az apám lazán kezelte, de szerintem csak azért, mert nem érdekeltem igazán sosem, az anyám borzongott, de ő még így lett "nevelve". A szűk családom és a barátaim előtt nem fogok titkolózni, ha randira megyek, vagy jön hozzám valaki, vagy szerelmes vagyok. A nagyszüleimnek már csak hülyéskedésből mondtam, erre nagyanyám kijelentette, hogy ha az lennék, kitagadna, szóval nekik nem vallom be, de nem félelemből, hanem csak szimplán kerülöm a viszályt, amíg lehet. Az anyám is elfogadta már, de szerintem azt hiszi, elmúlik. Én meg nem hiszem. :)

21/L

2011. jan. 22. 23:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Én viszont a nőkhöz vonzódom jobban, szerelmes is tudok lenni beléjük, ezért nem csak arról van szó, hogy ha le akarok feküdni eggyel, akkor az csak rám tartozik. Mi van, ha komoly kapcsolatom lesz velük? A fiúk is érdekelnek, de azon a téren komoly elvárásaim vannak, kevés az a fiú, aki igazán felkelti az érdeklődésemet.
2011. jan. 22. 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt baratnom is,aki az elettarsam volt,nehez volt elmondani, egy evig ment a vita,mire felfogtak ilyen vagyok. Kiskorom ota vonzottak a nok is.Elmondtam nekik mindent, azota elfogadtak.sot lakott nalunk a baratnom, csak azt kertek ne csinaljunk elottuk semmit.

Jelenleg ferfival elek, 4 ev utan mar hianyoztak :)

Amugy nem jo ez a kettosseg,mert mindig az hianyzik, amelyik nincs...

2011. jan. 22. 23:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Ti azóta elmondtátok? Tök veletlen dobta fel ezt a kérdést az oldal, de baromi érdekes volt látni a válaszokat. A szomorú az, hogy azóta is rengeteg örlődnek ilyen dolgokon. Bár mintha javult volna a helyzet tolerancia terén.
2023. dec. 28. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!