Elmondanád a véleményed, tanácsod?
Igyekszem relatíve rövidre fogni, a helyzet a következő: fenn vagyok a couch-surfing oldalon, és szállást kerestem az engem meglátogató testvéreimnek(külföldön tartózkodom, és nálam sajnos nem tudnának lakni). Írtam többek között egy srácnak is, aki azt mondta hozzájuk mehetnek. Ő hétvégente jár haza a szüleihez, és van egy vendégszoba, semmi probléma. Az e-mail végén írta, h örül, h megkérdeztem, és amúgy én itt dolgozom? Hol?Válaszoltam, és most azt írta a végére „cool, már előre örülök. Ha szeretnél, és van időd, elmehetnénk együtt meginni egy kávét. Let me know.”
Nem tudom, h h reagáljak erre. Ez tényleg kedves, és szívesen meg is ismerném, h kihez küldöm a tesóimat, viszont félek, h ő félreértelmezi, és újra elhív, vagy bármi, és ha visszautasítom, akkor ugrott a szállás. (lehet h alaptalan a félelmem, h nem csak a tesóim miatt szeretne velem megismerkedni). Viszont azt sem szeretném mondani, h bocs nem akarok elmenni veled kávézni, mert nem szeretnék rideg, vagy barátságtalan lenni, amikor befogadja a testvéreimet. Szerintetek mit válaszoljak neki? A lényeg, h én szívesen találkozom vele, de elég kicsi az esély arra, h többet is szeretnék tőle, és nem szeretnék kínos helyzetet. Köszönöm
L/20 (F/21)
Hát figyelj, a couchsurfingon akik fent vannak, legalábbis akikkel én találkoztam elég közvetlen emberek. Gyanítom hogy ez a pasi is külföldi odakint, és ezért haverkodik. Mellesleg én is meg akarnék személyesen ismerkedni, akit beengedek a lakásomba, már ne is haragudj. Vagy téged nem érdekel, hogy kinél lesznek a tesóid? :)
Ez nem feltétlenül jelenti azt hogy bármilyen módon is közelebbi barátságba akarna veled kerülni. Ez egy ismerkedjünk meg, lazuljunk együtt-et jelent.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!