Van két féltestvérem, nem tudják hogy én létezem. Mit tennél a helyemben, megkeresnéd őket? Elmondanád nekik az igazat?
Apámék kiskoromban elváltak, aztán apámnak a mostani feleségétől van két fia (17, 22 évesek). A családja nem tud rólam, és anyumról se (apám jól tud hazudni, így mindig is könnyen kidumálta magát).
Apámmal jó kapcsolatban vagyunk, szoktunk találkozni. Nem akarja hogy megismerjem a féltestvéreimet (nem mondta hogy miért...)
Titokban kb. 1 éve elkezdtem haverkodni a féltestvéreimmel (neten... msn, e-mail), sosem találkoztunk, mert megismernének (hasonlítunk egymásra)
Most már találkozni akarnak velem (mint haverral, nem tudják hogy igazából ki vagyok...)
Mit tennél a helyemben? Találkoznál velük, elmondanád nekik az igazat?
Illetve szerintetek apám miért nem akarja hogy találkozzak velük?
21/F
Szerintem is azért tart tőle apám, mert érdekesen intézte akkoriban a dolgait...
Ha találkozok velük egyből tudnák, hogy ki vagyok (nagyon hasonlítunk egymásra, bárki megmondaná hogy testvérek vagyunk).
"Rossz nekem.." Igazából inkább tanácstalan vagyok... msn-eztünk több száz órát, és kérdezi, hogy "Sulinál nem találkozunk, elugorhatnánk valahová?"
Én erre nem nagyon tudok mit mondani... ők meg persze nem értik hogy miért...
15:06
Erre már én is gondoltam, nagy poén lenne :)
A feleségének tudnia kellett a válásról, annak írásos nyoma van. Gondolom gyerektartást is fizetett, így arról is kell tudnia, hogy van egy fia. Biztos házasok voltak a szüleid?
Én nem kavarnék be. Ha 21 évig jó volt így, ezután is jó lesz, semmi előnyöd nem származna a dologból.
Hát mégis miért piszkált volna bele?
És ha ezért az apjáék elválnak? Most mi értelme annak, hogy apa nélkül maradjon a két testvére és még cirkusz is legyen? Mi célt szolgálna ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!