Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van két féltestvérem, nem...

Van két féltestvérem, nem tudják hogy én létezem. Mit tennél a helyemben, megkeresnéd őket? Elmondanád nekik az igazat?

Figyelt kérdés

Apámék kiskoromban elváltak, aztán apámnak a mostani feleségétől van két fia (17, 22 évesek). A családja nem tud rólam, és anyumról se (apám jól tud hazudni, így mindig is könnyen kidumálta magát).

Apámmal jó kapcsolatban vagyunk, szoktunk találkozni. Nem akarja hogy megismerjem a féltestvéreimet (nem mondta hogy miért...)

Titokban kb. 1 éve elkezdtem haverkodni a féltestvéreimmel (neten... msn, e-mail), sosem találkoztunk, mert megismernének (hasonlítunk egymásra)

Most már találkozni akarnak velem (mint haverral, nem tudják hogy igazából ki vagyok...)

Mit tennél a helyemben? Találkoznál velük, elmondanád nekik az igazat?

Illetve szerintetek apám miért nem akarja hogy találkozzak velük?

21/F

2011. jan. 24. 14:50
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Én nem csak azt nem értem,hogy miképpen lehet az,hogy anyádtól elvált,majd újra nősült,és ott idősebb a gyerek mint te..

Azt se értem,hogy miképpen nem jött ré a féltesó hogy azonos a vezeték nevetek,hiszen feltételezem hogy apád nevét kaptad ahogy ők is..nekem az egész sztori kamunak tűnik

2011. jan. 24. 18:47
 22/35 anonim ***** válasza:
70%
Ha ez kamu: miért tesz fel valaki kamu kérdést? Nem tudja kordában tartani a gazdag fantáziáját?
2011. jan. 24. 21:11
 23/35 A kérdező kommentje:

Nem kamu!

Anyumék nem házasodtak össze, mivel apám már nős volt...

A vezetéknevünk nem azonos, én nem apám nevét kaptam (egyéb okok miatt.)

2011. jan. 24. 21:47
 24/35 A kérdező kommentje:
Gyerektartást nem fizetett / nem kértünk (gondolom a titkolózás miatt...)
2011. jan. 24. 21:50
 25/35 anonim ***** válasza:
55%
Na így már érthető a dolog. Nem tűnsz butának, gondolom te is tudod miért nem akarja apukád, hogy megismerd a féltestvéreidet. Apukád tisztességed veled szemben, a legtöbb ember nem törődik a házasságon kívül született gyerekével. Viszont veled jóban van, én nem tenném tönkre a családját és nem venném el a gyerek apáról alkotott képét. Attól még lehet remek ember, hogy régen így alakultak a dolgok.
2011. jan. 24. 21:50
 26/35 anonim ***** válasza:
79%

Természetesen nem kötelező válaszolnod, kedves Kérdező... do.0b

17:43-as voltam...

2011. jan. 24. 23:57
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

"Apámék kiskoromban elváltak, aztán apámnak a mostani feleségétől van két fia "

"Anyumék nem házasodtak össze, mivel apám már nős volt... "

"A családja nem tud rólam, és anyumról se (apám jól tud hazudni, így mindig is könnyen kidumálta magát)."

Tiszta apja fia...

2011. jan. 25. 07:28
 28/35 A kérdező kommentje:

17:43

Könnyű megtudni hogy van egy testvéred, ha a Kaisersban látod apádat egy sráccal aki hasonlít rád, és az a srác "apa"-nak szólítja...

"Miért kezdtem el msn-ezni"

Huh.. kb. 2 éve bekavart néhány ismerősöm (hosszú, inkább nem részletezem). Elkezdtünk beszélgetni, és kiváncsi voltam néhány dologra... hogy milyenek, tudnak-e rólam, és hogy mi a véleményük az apjukról (kiváncsi voltam hogy a "való életben" milyen...)

2011. jan. 25. 10:53
 29/35 A kérdező kommentje:

07:28

"Elváltak" jobban hangzik úgy hogy szakítottak?

Azon kívül a többi igaz.

2011. jan. 25. 10:56
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a helyzet dióhéjban:

Apád nős volt. Kb akkortájt amikor a felesége megszült, teherbe ejtette anyukádat. Pár évig a felesége mellett szeretőt is tartott, de néhány év múlva szakított a szeretőjével. ("Apámék kiskoromban elváltak; Anyumék nem házasodtak össze, mivel apám már nős volt... )

Apáddal jó kapcsolatban vagy: igaz, anyukáddal szakított amikor kicsi voltál, gyerektartást nem fizetett, de azért (legalább) veled jó kapcsolatban van.

Te tudod, hogy vannak féltestvéreid, nekik és az anyjuknak viszont fogalmuk sincs arról, hogy az apjuk a házasságuk alatt megcsalta a feleségét, csinált egy gyereket, akivel titokban jó kapcsolatot tart.

Most képzeld el, amikor mondez kiderül.

Pl a srác hazamegy: Képzeld anyu! Kiderült, hogy a haverom, akivel az interneten ismerkedtem meg, tulajdonképpen a féltestvérem, aki a házasságotok alatt született apunak a szeretőjétől, akivel évekig együtt voltak, miközben ti házasok voltatok! Alig fiatalabb mint én! Játszhattunk volna együtt a homokozóban! Vagy az anyukája vigyázhatott volna rám, amíg te az öcsivel a szülőszobán voltál.

Bizonyára mindenki nagyon boldog lenne.

2011. jan. 25. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!