Van két féltestvérem, nem tudják hogy én létezem. Mit tennél a helyemben, megkeresnéd őket? Elmondanád nekik az igazat?
Apámék kiskoromban elváltak, aztán apámnak a mostani feleségétől van két fia (17, 22 évesek). A családja nem tud rólam, és anyumról se (apám jól tud hazudni, így mindig is könnyen kidumálta magát).
Apámmal jó kapcsolatban vagyunk, szoktunk találkozni. Nem akarja hogy megismerjem a féltestvéreimet (nem mondta hogy miért...)
Titokban kb. 1 éve elkezdtem haverkodni a féltestvéreimmel (neten... msn, e-mail), sosem találkoztunk, mert megismernének (hasonlítunk egymásra)
Most már találkozni akarnak velem (mint haverral, nem tudják hogy igazából ki vagyok...)
Mit tennél a helyemben? Találkoznál velük, elmondanád nekik az igazat?
Illetve szerintetek apám miért nem akarja hogy találkozzak velük?
21/F
Ezen a homokozós dolgon most mindenki jót derül, de szerintem tényleg így kellett volna lennie, hiszen neked ugyanúgy apád az az ember, mint a feleségétől született fiainak:S
Apád tilosban járt, megcsalta a feleségét, éppen akkor, mikor az első gyermeküket várta, utolsó idős terhesen, eldeformálódott alakkal.. de hát neki tisztában kellett lennie azzal, hogy mivel jár a terhesség! Szerintem egyáltalán nem büszke arra, hogy félrelépett, éppen a legrosszabbkor, és már 22 éve titkolja mindenki előtt. Eszébe sem jut vállalni a felelősséget, és vállalni téged. Pedig az egész ügyben ő a legnagyobb hunyó.. sok minden magyarázhatja, hogy anyád miért volt vele, lehet még csak nem is tudott a másik nőről, de ha igen, akkor is a férfi volt házas, és az ő felesége hordta éppen a közös gyermeküket.
Én nem tudom, mennyire lehetsz fontos számára, ha letagadja a létezésed. Talán a lelkiismeretét megnyugtathatja azzal, hogy tartja veled a kapcsolatot, de akkor is megfosztott a lehetőségtől, hogy legalább testvéreid legyenek. Mert könnyen lehet, hogy jó kapcsolat alakult volna ki közöttetek gyerekként, ha apátok beismeri, mi történt, és a felesége is belátja, hogy nem a te hibád, hogy hogyan születtél.
Hogy tudja valaki 22 éven át eltitkolni a saját fiát?! Én így látatlanban azt mondanám, nem sokat törődnék apám akaratával, aki elhagyott és hazudik mindenkinek a létezésemről a saját önző érdekei miatt. Szerintem közölném a féltestvéreimmel, hogy ki vagyok, és rájuk bíznám, elmondják-e ezt az anyjuknak, vagy akarják-e tartani velem a kapcsolatot egyáltalán. Apám pedig vagy tekintsen fiának, és mutasson be a családnak, vagy felesleges a színjáték..
Előző 14:17-essel 95%-ban egyetértek. hogy mit csinálnék, azt egy 1xű kérdésre adott válaszoktól tenném függővé, amelyre még mindig csak rész- vagy kiforgatott választ adtál. Hogy mit teszel, az az igazságérzetedre van bízva. De ezúttal ha le7, ne forgasd ki a kérdéseket, Kérdező! Olvasd el többször!
Idézlek:
"apám JÓL TUD HAZUDNI, így mindig is könnyen kidumálta magát."
_ NEM TELT MÉG BE a pohár nálad? HA NEM, AKKOR MIÉRT kezdtél MSN-ezni a féltestvéreiddel? (Itt nem szimplán az MSN-ezésről szólt a kérdés, amire te kiforgattad...)
_ Még meddig akarja kidumálni magát? Mikor akar végre tiszta vizet önteni a pohárba?
_ Apád nem tudja még, hogy te tudod. Jól gondolom?
Üdv: EE (17:43-as)
-Apám nem tudja hogy levelezek velük...
-"Pohár nem telt be" Tudom hogy "csaló", egyszerűen így intézi a dolgait, és én ezt értem, és valamilyen szinten elfogadom.
-"Mikor önt tiszta vizet a pohárba" Na, hát erről fogalmam sincs, 21 év alatt nem történt meg :)
-Hogy miért kezdtem el msn-ezni, azt már írtam...
Apád tehát nem tudja még, hogy te tudod. Igaz?
És van vmi terved, arról, hogy mit akarsz lépni?
1.) Akarsz még esélyt adni faterodnak, hogy maga kitálaljon, és vmelyest enyhítsen azokon a károkon, amiket eddig elkövetett ellenetek (együtt meg nem élt testvériség, 21 év kárba veszett idő...), hogy rendbe hozza végre a dolgokat, amiket elcseszett, ...vagy...
2.) Inkább a magad kezébe vennéd a dolgok alakulását, és lelövöd a poént!?
Mit tervezel, hogyan és mikor? :-)
És ha 21 év eltelt, most kábé hol tart most a pohár szintje nálad? (Csodálkozom, hogy még nem telt be... d0_ob
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!