Szerintetek mi lenne a legjobb? nekem 4 féltestvérem van 3 lány s egy fiu. Annyi korkülönbség van köztünk apukám elsö feleségétöl lett három tesom.
Azért lett öngyilkos az anyukád,mert apud nem egyezett bele a válásba?
Ma Magyarországon nem KELL,hogy mind a két fél beleegyezzen.Ha az egyik ember beadja a válópert,akkor a másik nem tehet semmit.Ha nem megy el a tárgyalásra,akkor is szétválasztják őket.
Ezt úgy hívják családon belüli erőszak, de csak ha még mindíg ilyen verekedős. Azt hiszem anyukád nagyon egyedül van ezzel a problémával. Én nem engedhetem meg magamnak, hogy olyan javaslatot tegyek, ami ezt a családot szétszedi, mert ki fogja a gyerekeket gondozni, ha te és anyukád a testvéreddel elmentek, vagy a segélyvonalon kérsz tanácsot.
Apád egy goromba ember, nem kötelező együtt lakni vele. Beszéld meg anyukáddal és veddd rá kérjen segítséget. Ha baj van el kell mondani mindenkinek, tanárodnak, rokonoknak, szomszédoknak, hátha segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!