Te terveznél vele hosszútávra? Eljegyzés, házasság, gyerek? Miért ríogatnak (-->böv. L. )?
Ne érdekeljen már, hogy mások mit gondolnak!
Ha úgy érzed, hogy hosszú távra akarsz és menne vele akkor csináld ha nem akkor ne... :) vagy ahogy ézedd
Az a baj, hogy könnyebb nem megkívánni más nőket, ha veled szexelhet rendszeresen. De a férfiak iránti vágyát akkor senki nem fogja soha többé kielégíteni.
Az, hogy őt ez hogy érinti, azt csak ti (ő) tudja, azt meg senki, hogy 10 év múlva is így fogja gondolni?!
Szerintem kicsit kockázatos, én eleve nem jöttem volna össze vele, de te megtetted, beleszerettél, szerintem most már ne add fel.
Sok tudatlan, szokás szerint olyanról beszél, amiről fingja sincs -_-'
Szerintetek egyszerre a két nemet kívánja? Sztereotípia.
Én úgy írnám ezt le, hogy képes nőbe is és férfiba is szerelmes lenni, kapcsolatot kialakítani.
A férjem előtt másfél évig volt kapcsolatom egy nővel. Végül a távolság választott el minket. Rá egy évre találkoztam a férjemmel, beleszerettem, összeházasodtunk, van egy kislányunk. Szeretem, ő életem párja. Tudja rólam, hogy biszex vagyok. Voltak kisebb kapcsolataim, nőkkel és férfiakkal is, de ez a kettő volt hosszabb, tartósabb, említésre méltó.
Én nem azt írtam, hogy egyszerre kívánja mindkettővel.
De van rá esély, hogy előbb-utóbb újra megkívánja férfival is a szexet.
De biztos igazatok van, "tudatlan" vagyok ebben a témába, hiszen nincs személyes tapasztalatom. Szerencsémre. Épp elég bonyolult az élet így is.
Viszont attól még hogy az előttem szólónak volt leszbi kapcsolata is, szerintem ő se sokkal okosabb a témában, mert minden ember más, másképp változnak az érzelmek, a vágyak, minden leszbi, meg bi, meg hetero kapcsolat különböző okok miatt megy tönkre.
Szóval ne dobálózzunk már a "tudatlan" kifejezéssel ilyen lenézően..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!