Rám kattant a párom haverja, elmondjam a páromnak?
Figyelt kérdés
Egyre idegesitobb a párom haverja, akivel egyutt dolgozunk... odaig van ertem ez szamomra egyertelmu. Orias botrany lesz ha elmondom, felesege, gyereke van. Mit tegyek?2015. febr. 4. 21:36
21/27 A kérdező kommentje:
Kedves 55%-os valaszolo, epp a napokban gondolkodtam, hogy megveszem a sirhelyem, mert az en koromban erre mar gondolni kell...
Azert ez megdobbent, hogy engem a 25 evemmel oregnek tartasz, egy 48 evest meg a legszebb kornak gondolsz ... lehet velem van a baj, mert nem bukok az apam korabeli palikra, mint a mai csitrik ... Na szerintem az a beteg! Tudom a mai vilagban az a trendi, de en nem kovetem a divatot ebben sem.
2015. febr. 9. 08:21
22/27 anonim válasza:
Emberi dolgok ezek,csak te még nem nöttél fel az emberi dolgokhoz.Mi az amitől tartasz?Hogy megtudják szüleid hogy elvesztetted a szüzidet,vagy attól hogy jártál ezzel a macskajancsival,és mással gyűrted a lepedőt?Szerinted szüleid nem voltak fiatalok?Ezt csak te fogod fel gyerekesen lehet hogy teljesen normálisan megtudnád beszélni mondjuk anyuddal,ő meg majd ecseteli apunak ahogy kell.Álj oda elé és kérd meg egy nyugodt pillanatban hogy üljetek le beszélgetni négy szem közt.Ennyi,nem olyan durva ez.
23/27 anonim válasza:
Elnézést!Valami technikai hiba miatt ide küldte a válaszom amit nem ide szántam.
24/27 anonim válasza:
Mi a helyzet azóta kedves kérdező?
Írj valamit a helyzetről! :)
25/27 A kérdező kommentje:
Koszonom kerdesed, jol vagyunk a parommal... Addig piszkalt, hogy megszakitottuk a kapcsolatot teljesen. A parom kuldte el, szolt neki ha nem hagy beken leveri a fejet, aztan volt egy nagy kabare, es megbeszeltem vele, ha nem takarodik az eletunkbol szolunk a csaladjanak... Elment azota nyugi van.
2016. szept. 3. 19:32
26/27 anonim válasza:
Köszi a választ!
Szerintem helyesen cselekedtél, de be kell valljam izgatott és felkeltette az érdeklődésemet a történeted... "valahol kár, hogy véget ért"
Minden jót Nektek, sziasztok!
33 F
27/27 anonim válasza:
Szörnyű volt ezeket a kommenteket olvasni, amik téged hibáztattak és szidtak. Mindegyik kommentelő szégyellheti magát. Egyértelműen igazad volt mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!