Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rám kattant a párom haverja,...

Rám kattant a párom haverja, elmondjam a páromnak?

Figyelt kérdés
Egyre idegesitobb a párom haverja, akivel egyutt dolgozunk... odaig van ertem ez szamomra egyertelmu. Orias botrany lesz ha elmondom, felesege, gyereke van. Mit tegyek?

#feleség #idegesitobb #ferjed
2015. febr. 4. 21:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

#3 vagyok.

Lehet b @ sztatni a csajt, de férfi létemre én is ismerek olyanokat akiknek ismeretlen az, hogy ha valaki tiltakozik és csak bátorításnak veszi. Azért írtam, hogy próbáld így vagy ehhez hasonló módon, mert még a végén te jössz ki rosszul az egészből.

2015. febr. 4. 22:17
 12/27 anonim ***** válasza:
20%

Nem mondanám el.Egyszer a párom egy haverja meg akart csókolni,gyakorlatilag lefogott,elmondtam,hatalmas botrány lett belőle.

Azóta több haverja is bepróbálkozott (úgy nézem jó vagyok a párom haverjainál :S ) de soha nem mondtam senkit.Volt akit finoman,volt akit kicsit erélyesebben de leállítottam.Szerintem mond meg neki hogy hagyjon békén,ha nem veszi a lapot akkor fenyegesd meg hogy elmondod a párodnak.

2015. febr. 5. 07:14
 13/27 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Megprobalom helyre tenni, bar magamon is elgondolkodtam, lehet en vagyok a hulye, es tul barati a kapcsolatunk, es mivel egesznap egyutt vagyunk egyertelmu, hogy sokat beszelgettunk, es hulyultunk, de nekem ennyi, en nem gondoltam tovabb, de a masik erzeseit vagyait, nem en iranyitom.. De mint irtam lehet felreertheto az en lazasagom. Fiatal vagyok o meg egy ven csatalo egy befaradt kapcsolatban.. Lehet, ha semmit nem csinalok akkor is ram kattan.

2015. febr. 5. 08:00
 14/27 anonim ***** válasza:
12%

Ha nem akarod, hogy csinálja, miért nem állítod le?!

Azért, kedves, mert élvezed a csábítást, a flörtöket, stb. Jó lenne, eldönteni, hogy szereted-e a párodat, vagy sem - mert jelen esetben nem az jön le.

Vagy valamit nem kapsz meg a kapcsolatodban, ezért hagyod neki.

Tudod, én már rég leállítottam volna, és ha tovább nyomul - üzleti kapcsolat ide, vagy oda - elküldtem volna a fszba. Ez csak ennyire egyszerű.

Képzeld, nálam is többször bepróbálkoztak már, de körülbelül fél perc alatt a tudtukra adtam, hogy szálljanak le rólam, mert van barátom, akit szeretek. Furcsa, egyből megértette mindenki.

2015. febr. 5. 11:05
 15/27 anonim ***** válasza:
18%

"Fiatal vagyok o meg egy ven csatalo "

Hány évesek is vagytok??

2015. febr. 5. 11:53
 16/27 A kérdező kommentje:
En 25, a csatalo 48
2015. febr. 5. 12:01
 17/27 A kérdező kommentje:
Kedves 14#-es nem elvezem, csak mas a termeszetem, vidam, mosolygos, humoros fiatal no vagyok, sok ferfi kozott dolgoztam, van aki jo haver, van aki felreerti, amugy mindig is a fiuk kozott ereztem jobban magam. Nincs is lany baratnom valahogy nem kotnek le a fodraszat, mukorom temaju beszelgetesek, inkabb beszelgetek az autokrol, testepitesrol, es betonozok ha kell, szoval ezert jobban megertem magam a pasikkal, amugy a parom tokeletesen megbizik bennem es szeretem, ha ez nem lenne egyertelmu.
2015. febr. 5. 12:10
 18/27 anonim ***** válasza:
45%

"Fiatal vagyok o meg egy ven csatalo"

"En 25, a csatalo 48"

Bocsi, de azt gondoltam, hogy kb. 16 éves lehetsz, a "vén csataló" meg minimum 70 !!

A valóság meg az, hogy messze nem vagy már olyan fiatal, mint amilyennek beállítottad magad,

a "csataló" meg még bőven a legszebb férfikorban van.

Nem is hiszed el, hogy milyen gyorsan leszel 30...40...

Amúgy elég nagy bunkóság a részedről "csatalovazni", a te korodban már egy alig idősebb pasast!!

2015. febr. 6. 14:29
 19/27 A kérdező kommentje:
Tenyleg alig, csak siman apam lehetne...
2015. febr. 6. 14:42
 20/27 anonim ***** válasza:
14%

Már ne is haragudj, messze nem vagy már annyira fiatal, mint amennyinek képzeled magadat.

Főleg, hogy a nők sokkal korábban érnek.

Lassan középkorú nő leszel, akinek -szerintem- már most is csókolommal köszönnek a tizenévesek...

2015. febr. 7. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!