Ebben az esetben elmondjam a páromnak, hogy elvetetem a gyereket?
Kb két hónapja vettem észre, hogy eltávolodtam a páromtól. Ezt el is mondtam neki, de ő folyamatosan "teper" hogy visszakapjon. Ma megtudtam, hogy terhes vagyok (óvszerrel védekeztünk) és ilyen helyzetben nem látom jónak megtartani a babát. A párom biztos ezt is ürügynek használná, hogy megtartson.
Szivem szerint nem is szólnék neki az abortuszról.
Mit tegyek?
Ha biztos vagy abban, hogy nem lesz közös jövőtök, és tuti szakítani akarsz, akkor lehet, hogy el sem mondanám, bár nem vagyok ennek híve.
De ha együtt leszel még vele, mert nem tudod, mit lépj, mondd el neki. De szerintem így azért necces bevállalni egy gyereket.
Joga van tudni, az ő gyereke is, az más kérdés, hogy nyilván te döntesz.
Amúgy érdekes, hogy itt mindenki óvszer mellett lesz terhes, én 10 éve használom és soha nem estem teherbe (talán azért, mert használni is tudom?! de persze ez csak feltételezés, az is lehet, hogy csak iszonyat szerencsés vagyok, hiszen védekezéssel is ennyi idő alatt már össze kellett volna jönnie egy gyereknek...)
"én 10 éve használom és soha nem estem teherbe (talán azért, mert használni is tudom?! "
izé..használni tudod..vagy férfi vagy?
Én csak azt nem értem, milyen okból nevezed őt a párodnak, amikor egyértelműen semmi közötök nincs egymáshoz, azon kívül hogy terhes vagy a gyerekével, akit a háta mögött, sunyiban akarsz elvetetni.
Ha a helyedben lennék, nem mondanám el neki az abortuszt, azonban azonnal véget vetnék a kapcsolatnak is, teljesen egyértelműen lezárnám, hogy ne tudjon teperni, miközben én semmit se akarok már tőle.
Gratulálok ahhoz, hogy idáig jutottatok, nem értem, miért kell hagyni, hogy valaki így küzdjön feleslegesen, mikor a másik fél még arra sem méltatja, hogy őszinte legyen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!