Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben elmondjam a...

Ebben az esetben elmondjam a páromnak, hogy elvetetem a gyereket?

Figyelt kérdés

Kb két hónapja vettem észre, hogy eltávolodtam a páromtól. Ezt el is mondtam neki, de ő folyamatosan "teper" hogy visszakapjon. Ma megtudtam, hogy terhes vagyok (óvszerrel védekeztünk) és ilyen helyzetben nem látom jónak megtartani a babát. A párom biztos ezt is ürügynek használná, hogy megtartson.

Szivem szerint nem is szólnék neki az abortuszról.

Mit tegyek?

2014. okt. 10. 20:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
53%

"26 éves vagyok, de még soha nem volt abortuszom."

Az elkövetkező 20-25 évben még lehet.

2014. okt. 11. 21:19
 22/29 anonim ***** válasza:
25%

21-es. ha lesz is abortuszom akkor az azért lesz, mert beteg, vagy pedig erőszakból született. DE én minden tőlem telhetőt megtennék azért hogy megszüljem a babámat. Belőlem van.

Azt vettem észre mostanság, hogy az emberek tárgyként kezelik a másik embert. Nincs felelősség tudatuk, hogy ők már felelnek valakiért. Egy életért. Én mikor megláttam a 12 hetes magzatomat, egy kifejlett mini emberkét láttam, és már azt is tudtam hogy kislány lesz. Hallottam a szív verését, én elsírtam magam. És mikor meghallom hogy valakik egy ekkora kis emberkét megöletnek, megszakad a szívem.

2014. okt. 12. 18:43
 23/29 anonim ***** válasza:
33%
Itt egyesek úgy dobálódznak az abortusszal, elvetetéssel, mintha egy darab kőről beszélnénk.Dobd el, nem kell az neked...
2015. ápr. 29. 10:52
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
26 éves vagyok és sose volt abortuszom meg nem is lesz válaszoló, figyelj csak én is könnyen pofázhatok 27 évesen a saját lakásomból egy jó férjjel az oldalamon, hogy nem volt és nem is lesz abortuszom az biztos, de tudod más emberek más élethelyzetben és körülmények között vannak, mint te vagy én. Itt se tudod azt se, hogy a kérdező hány éves vagy miként él.
2015. ápr. 30. 13:06
 25/29 anonim ***** válasza:
11%

"Itt se tudod azt se, hogy a kérdező hány éves vagy miként él."24

Biztos nem véletlen, hogy a kérdező ezt nem tárta fel- mert a döntésében nem játszik szerepet. Akinek tragikusak a körülményei és azért szorul ilyen döntés elé, az elpanaszolja itt. Itt egy szakítás közbeni est van, és a kérdező elég embertelen módon: "ürügynek" látta a megfogant életet. Azóta már biztos más problémák foglalkoztatják, máshol mással "teper", úgyhogy ezt a kérdést le lehet zárni.

2015. ápr. 30. 13:14
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Itt az élő példa arra, hogy a nők milyen undorítóan felhasználják "felsőbbrendű" jogaikat a férfiak ellen...na de ha a pasi nem akarná és lelépne...menne a parasztlázadás...
2015. máj. 1. 19:36
 27/29 anonim ***** válasza:
68%
Szia! Mi óta vagytok együtt? Mi az oka,hogy el távolodtál a párodtól?? Nem szereted őt? Gondolkodtál ezen? Nem lehetne megbeszélni ezeket a dolgokat?.. Persze sok kérdés! Csak tisztázd magadban.Helyetted nem döntök...
2016. márc. 29. 15:08
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
régi ez 27-es, azóta már ballagásra készül az a gyerek
2016. márc. 29. 16:01
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Az a gyerek akit el akart volna vetetni? Ennek örülök ha megtartotta!:-):-)
2016. márc. 30. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!