Ebben az esetben elmondjam a páromnak, hogy elvetetem a gyereket?
Kb két hónapja vettem észre, hogy eltávolodtam a páromtól. Ezt el is mondtam neki, de ő folyamatosan "teper" hogy visszakapjon. Ma megtudtam, hogy terhes vagyok (óvszerrel védekeztünk) és ilyen helyzetben nem látom jónak megtartani a babát. A párom biztos ezt is ürügynek használná, hogy megtartson.
Szivem szerint nem is szólnék neki az abortuszról.
Mit tegyek?
"26 éves vagyok, de még soha nem volt abortuszom."
Az elkövetkező 20-25 évben még lehet.
21-es. ha lesz is abortuszom akkor az azért lesz, mert beteg, vagy pedig erőszakból született. DE én minden tőlem telhetőt megtennék azért hogy megszüljem a babámat. Belőlem van.
Azt vettem észre mostanság, hogy az emberek tárgyként kezelik a másik embert. Nincs felelősség tudatuk, hogy ők már felelnek valakiért. Egy életért. Én mikor megláttam a 12 hetes magzatomat, egy kifejlett mini emberkét láttam, és már azt is tudtam hogy kislány lesz. Hallottam a szív verését, én elsírtam magam. És mikor meghallom hogy valakik egy ekkora kis emberkét megöletnek, megszakad a szívem.
"Itt se tudod azt se, hogy a kérdező hány éves vagy miként él."24
Biztos nem véletlen, hogy a kérdező ezt nem tárta fel- mert a döntésében nem játszik szerepet. Akinek tragikusak a körülményei és azért szorul ilyen döntés elé, az elpanaszolja itt. Itt egy szakítás közbeni est van, és a kérdező elég embertelen módon: "ürügynek" látta a megfogant életet. Azóta már biztos más problémák foglalkoztatják, máshol mással "teper", úgyhogy ezt a kérdést le lehet zárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!