Ebben az esetben elmondjam a páromnak, hogy elvetetem a gyereket?
Kb két hónapja vettem észre, hogy eltávolodtam a páromtól. Ezt el is mondtam neki, de ő folyamatosan "teper" hogy visszakapjon. Ma megtudtam, hogy terhes vagyok (óvszerrel védekeztünk) és ilyen helyzetben nem látom jónak megtartani a babát. A párom biztos ezt is ürügynek használná, hogy megtartson.
Szivem szerint nem is szólnék neki az abortuszról.
Mit tegyek?
A döntés az övé, és nem csak érzéketlen barmok mennek abortuszra, így lesz elég baja anélkül is, hogy a tönkrement kapcsolatából az ex a nyakára járjon, szidja stb.
Én nem mondanám el neki. Segíteni nem fog abban, hogy megbirkózz a teherrel, arra meg amúgy sincs szükséged, hogy rátegyél egy lapáttal.
Hagyni magad rábeszélni meg, hogy ez egy isteni jel és jó lesz és tartsuk meg.. Akkor meg jövőre ugyanitt csak más kérdéssel és akkor mindenki írogatja majd, hogy szánalmas vagy, minek kellett egy szar kapcsolatba szülni stb.
"ha azért vetetné el, mert nem képes megfelelő életfeltételeket biztosítani, rendben van"
Mondjuk van egy halódó párkapcsolata, most arról van szó, de azt sehol nem írta, hogy amúgy azon kívül, hogy nulla kapcsolatra szülne egyáltalán tudna-e megfelelő körülményeket biztosítani. Van egy olyan érzésem, hogy leendő fiatal szingliként... NEM.
Persze, persze, még egy óvszeres terhes. Istenem, miért kell felelőtlenül dugni? Ha már szétteszed a lábad, legalább védekeznétek!
Amúgy
- a pasi nem vette észre, hogy kiszakadt?
- te nem vetted észre, hogy kiszakad és folyik belőled?
Mondd csak el, neki is joga van tudni, ha már ő is ekkora m.rha volt! De minek szexeltek, ha ennyi eszetek van?!
Kérdező, te nem egy gyereket akarsz elvetetni, hanem a kettőtök gyerekét. Tudod, ketten csináltátok, és bármennyire is felfoghatatlan ez a női agy számára, a manusnak igenis van hozzá köze. Ha van gerinced, mondd el.
Csakis azért vannak ilyenkor lépéselőnyben a nők, mert a természet őket jelölte ki keltetőnek.
Joga van tudni, hogy meg akarják ölni a gyermekét, nem? Mondd csak el, ne legyél gyáva. Ha a legális gyilkossághoz van erőd, legyen az elmondáshoz is.
Hogy lehetnek nők ennyire érzéketlenek? Hogy tudod megöletni a kisbabád?
Egy újabb kényelmi gyilkosság...
16-os, elgurult a gyógyszered?
Kérdező, én nem mondanám el a helyedben, szerintem pont nincs most arra szükséged, hogy a hamarosan expárod valami nagy boldog családról duruzsoljon a füledbe, miközben te már nem szereted őt. Itt a te életedről van szó, és nyilván nem akarsz boldogtalanul élni.
És jöhetnek a habzó szájú "életvédők": nem, én sem tartom előbbrevalónak a saját életemnél egy még ki sem fejlődött magzatét.
Eltávolodtál a párodtól, de azért kefélni még jó mi?
Komolyan ilyenek miatt halnak meg kis magzatkák, embriók, mert annyira felelőtlen nők vannak. Annyi más védekezési eszköz van, miért nem tudsz megfelelően védekezni? 26 éves vagyok, de még soha nem volt abortuszom. De vagyok olyan helyzetben ha esetleg annyira béna lennék, és teherbe esnék, akkor meg tartanám. Egyébként én mikor meghallottam az kis szívét kb 7. héten, én el nem tudtam volna képzelni egy abortuszt. Azt megértem ha valaki erőszakból lesz terhes, vagy pedig beteg babát hordoz, hogy ők elvetetik, de egy érett nő, akinek kapcsolta van, miért akar abortuszt??!! Akkor miért nem hagytad ott mikor már nem szeretted? Igen, abortusz ellenes vagyok, és mindig mikor látom hány nő elveteti a gyereket, csupán a saját hülyesége miatt, akkor kiakadok. Hány nőnek nem lehet babája, az ilyeneknek mint te, pedig mindig lesz. Mert nincs annyi eszed hogy kell megfelelően védekezni.
Bocsánat, de annyira felkavar az ilyen. Én egy kutyával nem tudnék így bánni, mint más nők a saját gyerekükkel. Én szerintem inkább kilépek ebből a gyakoriból, mert én ezt nem tudom már tovább olvasni.... Én érzem magam rosszul....
Látod, volt itt egy 16 éves kislány mindjárt szül. Belé több érzés szorult , mint beléd, pedig kis fiatal. Mégis munkálkodnak benne az anyai érzések.
Igen, mond el neki. A magzat kettőtöké, joga van tudni róla mire készülsz.
Más. Ha eltávolodtál a párodtól, ha nem akarsz vele lenni, akkor lépj, szakíts, ne álltasd őt, ne halogasd. Látod most is mi lett a halogatásból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!