Miért hanyagolják el a mosntani szülők a gyerekeiket?
13 éves vagyok,és azt veszem észre,hogy a velem egykorúakkal a szülei semmit nem foglalkoznak.Mindent megengednek nekik,csak hagyják őket békén vagy egyszerűen nem is érdekli őket mit csinálnak a gyerekeik..A gyerekek ezt persze kihasználják:nem tanulnak,cigiznek,isznak,piercinget csináltatnak,és még sorolhatnám...jah,és aki nem teszi ugyan ezt,azt kigúnyolják,megvetik,megkeserítik az életét.
Én sem vagyok szent,de amit egy-két ismerősöm csinál az már sok.
Jó,jó biztos vannak kivételek,de igen kevesen.
Nem értem miért van ez.Nektek erről mi a véleményetek.
Hát igen!
A hangsúly a minden megvásárlásán van,holott vannak gyerekek,akiket nem érdekel,hogy meg legyen mindene.csak szeretetet kapjanak.A dolgok egy bizonyos idő után elveszitik jelentőségüket,de a szeretet minden pénznél többet ér!És ezt tudja minden gyerek,felnőtt,mindenki!
Kevés szerintem az olyan ember,aki lecserél egy emberit égy tárgyra és akkor érzi jól magát!Ilyen az,aki sokat csalódott már az életben!
Le lehetne már állni a mai fiatalságnak a követelőzéssel! (Igaz én is közéjük tartozom 15/L) Nekem anyu mindig mondja, hogy nekünk mit jár a szánk. Amikor ő 15 éves volt már kinnt kellett dolgozni a földeken. Ha már itt tartunk, a nagyim idejében meg háború volt, akkor meg örültek ha egyáltalán éltek...
Amúgy nekem is baromi sokat dolgoznak a szüleim, de annyi idő mindig van, hogy megkérdezzék: kislányom, mi volt az iskolában? Én nem vagyok ilyen elfajzott állat, jó én is csinálok néha hülyeséget. De nem piálok, bulizok, cigizek, lopok, csalok, hazudok, lógok az iskolából.
Igazán minden fiatal megbecsülhetné azt amilye van, mivel azt a szülei biztos, hogy kemény és nehéz munka árán tudták neki megszerezni. És másnak még ennyi se jutott.
előző vagyok
Ja és addig senki se csodálkozzon, amíg a viva tv-n nézik a Szexi vagy Nem-et vagy a Playboy villa lányait. Mert legtöbben ezt tartják normálisnak és "fullmenőnek". Szánalmas, mondhatom...
15:40 Ezeket van hogy egy 16 órában güriző szülő sem tudja megadni,nem hiszem,hogy ez a kérdéshez tartozik.Mert most nem az a kérdés,hogy a szülő ha dolgozik mit tud megvenni,hanem az,hogyha esetleg ezt 12 óra munka után tudja csak megadni,akkor is kell a törődés.
Remélem értitek mire gondoltam :)
előző!
én értem mire gondolsz, válaszoltam is a kérdésre fentebb több részletben is, csak utána belekötöttek egy kifejezésembe, azt hitték, valami luxusdologra célzok, azzal, hogy a szülők igyekeznek mindent megadni a gyereküknek, ezért kénytelen voltam kifejteni, hogy milyen alap dolgokra is gondolok én itt.
Utolsó válaszolóval csak részben értek egyet,mert nem az összes gyerek buta és műveletlen,sőt nagyon sokan vannak,akik a netről tanulnak meg sajnos sokmindent,mert a sok elfoglalt szülő nem törődik a gyerekével.A második felében leirt szülőkről alkotott véleményeddel teljesen egyetértek!
Én még felnézek azokra a fiatalokra,akikkel nem törődnek a szüleik,mert a netről meg innen-onnan tájékozódnak,tanulnak.Sok mindent én is innen tudtam meg.Legalább sok fiatal innen felvilágosul bizonyos dolgokról,hogy védekezzenek meg stb.Ha már sok szülő nem képes felvilágositani őket!
Sokan meg,akiknek a vérében van,azok meg ugyis elzülött,italozó,drogozó felnőtt lesz!:(((((
Érdekes,hogy sok a huszonéves bukott,pedig elvileg még a szüleinek foglalkozni kellett!Nem értem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!