Milyen szülők vagytok: akik büszkén mutogatják a gyerekeiket, vagy akik befelé örülnek nekik?
Büszkén mutogatók: akik telerakják a közösségi oldalakat a gyerekeik képeivel, videóival, megosztva hogy éppen mikor büfizett a baba. Pl egy ismerősöm rendszeres úgy posztolja a képeket, hogy "Nem tehet róla hogy ilyen gyönyörű" meg ilyen-olyan gyönyörű stb.
Mások meg nem tesznek fel soha képet a gyerekről, max a családnak adnak ha éppen úgy jön ki a találkozás. Milyenek vagytok? Melyik a normális viselkedés így a 21. században? :)
Soha nem tettem fel egy képet sem közösségi oldalra, soha nem is tennék. Ez a szakmám,tudom milyen a net. Amit egyszer feltettél a fenntmarad valahol.
Valamint mi értelme lenne? Aki ismerős az ismeri a gyerekemet is,ha akarja majd eljön, megnézi.Aki meg nem az,az ne is nézegesse.
Nem tudom, h melyik a normális, nekem vannak kint képek, nem tudom, h mennyi, mondjuk 15 körül, de a barátok, rokonok mindig örülnek, ha teszek fel.
Videó is van róla youtubon, amit én szerkesztettem.
Jaj már, azért nem kell ennyire paranojásnak sem lenni. Mi baj lehetne abból, hogy van egy kép fent a gyerekről? Be lehet állítani, hogy csak ismerősök lássák. Meg amúgyis, nekem pl sok volt osztálytársamnak, ismerősömnek van gyereke, akik messze költöztek, meg amúgysem olyana visozny, hogy látogassuk egymást. De szivesen megnézek képeket a gyerekeikről, gratulálok nekik. Nem értem mi ebben a rossz. A kutyát sem érdeklik idegenek gyerekeik, ismerősök meg nem rossz szándékból nézik meg(idegenek se azért néznék)
Nekem még nincs gyerekem, de a kiskutyámról rengeteg képet tettem fel, mert büszke vagyok rá. Így lesz szerintem a gyerekemmel is. És nem hiszem, hogy amerikai titkos kémek fognak nyomozni majd utána emiatt.
A férjem kikötötte, hogy felőle legyek fenn a Facebookon, de se róla se a gyerekről ne tegyek fel képet.Igy aztán nincs fenn. De ha valaki külön kéri, nagyon-nagyon büszkén küldöm el neki. :)
Szerintem nem baj, ha fenn van valakinél pár kép, de pl. van egy ismerősöm, aki minden nap kiírja, mit ebédelt a gyereke, kit érdekel??? Mondjuk azt a csajt már gimiben sem az eszéért szerettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!