Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szülők vagytok: akik...

Milyen szülők vagytok: akik büszkén mutogatják a gyerekeiket, vagy akik befelé örülnek nekik?

Figyelt kérdés

Büszkén mutogatók: akik telerakják a közösségi oldalakat a gyerekeik képeivel, videóival, megosztva hogy éppen mikor büfizett a baba. Pl egy ismerősöm rendszeres úgy posztolja a képeket, hogy "Nem tehet róla hogy ilyen gyönyörű" meg ilyen-olyan gyönyörű stb.

Mások meg nem tesznek fel soha képet a gyerekről, max a családnak adnak ha éppen úgy jön ki a találkozás. Milyenek vagytok? Melyik a normális viselkedés így a 21. században? :)

2011. okt. 20. 15:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én a kettő között helyezkedek el.

3 éves kisfiamról 8-10 kép van fent, 5 hónapos kislányomról pedig 1.

2011. okt. 20. 18:17
 22/26 anonim ***** válasza:

Nekem nincs gyermekem, de biztosan tennék ki pár képet róla és lenne saját albuma. Persze csak ismerősöknek engedném látni, idegenek eddig sem sokat láttak a profilomból.

Páromat megkérdeztem, ő is azt mondta, tenne ki 1-2-t.

2011. okt. 20. 18:33
 23/26 anonim ***** válasza:
Én mindenben az arany középutat választom, mint ebben is. Van 3 gyermekem, és szivesen megosztom a barátaimmal a bennük lelt örömömet, megörökítve., de max 10 kép összesen.
2011. okt. 20. 18:54
 24/26 anonim ***** válasza:
Nekem összesen 3 db képem van fent a fiamról tavaly karácsonyról, viszont az anyukám már felrakott róla vagy ezret...:) iszonyatosan büszke az unokájára, ez van.
2011. okt. 20. 19:50
 25/26 anonim ***** válasza:
45%

Nekem 2 gyerekem van, egy közel 3 éves és egy 7,5 hónapos.

Most tettem fel sokat a kislányomról, de link mutat rá, nem direkt albumokba.

És miért?

Mert 6 hónaposan kúszott, szabályosan mászott és felült magától. 7 hónaposan felállt.

És nagyon-nagyon büszke vagyok rá:)))

Rokonok több száz km-re, barátokkal sem napi szintű a kapcsolat.

2011. okt. 20. 20:37
 26/26 anonim ***** válasza:

Kb. 10-15 kép van fent a lányomról, így a távol élő rokonok is láthatják. (Na meg persze büszke is vagyok a "fülig-száj" tündérkémre:-)) De tényleg állandóan mosolyog, imádja is a faluban mindenki, hogy csak hozzászólnak és már fülig ér a szája.

De eszembe sem jutna feltenni róla meztelen képet, mint az egyik ismerősöm. Épphogy megszületett a fia, már kint is volt a meztelen kép róla. Szegény gyereknek milyen égő lesz ha felnő.

2011. okt. 21. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!