Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szülők vagytok: akik...

Milyen szülők vagytok: akik büszkén mutogatják a gyerekeiket, vagy akik befelé örülnek nekik?

Figyelt kérdés

Büszkén mutogatók: akik telerakják a közösségi oldalakat a gyerekeik képeivel, videóival, megosztva hogy éppen mikor büfizett a baba. Pl egy ismerősöm rendszeres úgy posztolja a képeket, hogy "Nem tehet róla hogy ilyen gyönyörű" meg ilyen-olyan gyönyörű stb.

Mások meg nem tesznek fel soha képet a gyerekről, max a családnak adnak ha éppen úgy jön ki a találkozás. Milyenek vagytok? Melyik a normális viselkedés így a 21. században? :)

2011. okt. 20. 15:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%

Nem teszek fel se képet, semmit. Egy pár van a gyermekről az iwiwen, meg egyszer jelentkeztünk egy gyermek-főzőversenyre, ahol az adott kajával van lefényképezve, aztán kész.

Egy kérdés ezzel kapcsolatban: mi lesz, ha egypár év múlva a gyerek (kamasz) cikinek fogja érezni, hogy az ő pucér gyerekkori (babakori) képeiben "gyönyörködnek" az osztálytársai? Vagy emiatt kellemetlenkednek vele az osztályban?

2011. okt. 20. 15:51
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
azt hiszem én a középút vagyok :) egy-2 képet kirakok,de megválogatom. pl nyaralás 2-3 kép. születéskori csak 1. de én is ismerek olyat aki egy mozdulatsorról 43 képet készít és mind fel is teszi. na az gáz sztem
2011. okt. 20. 15:54
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Én a büszkék táborába tartozom, de nem ennyire kórosan, mint ahogy te leírtad. Felteszek mindig egy pár képet, ha valaki ír megköszönöm, de nem villogok velük. Szerintem nincsen ebben semmi rossz, hisz kire legyen az ember a legbüszkébb, ha nem a gyerekére?!
2011. okt. 20. 16:05
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

nálam is,férjemnél is vannak fenn képek a gyerekről,hiába,mi már csak ilyen internetre szocializáltak vagyunk...Egyébként én sem látok benne semmi rosszat,régi barátok pl nagyon szeretik nézegetni,kérik is,ha már rég került fel:)

Aki akarja megnézi,aki nem az meg nem...Nem hiszem,h ebből ekkora ügyet kell csinálni..

2011. okt. 20. 16:09
 15/26 anonim ***** válasza:
56%

Én nem vagyok még anyuka,de spec.engem kimondottan irritál,amikor már a huszonhatezredik képet tölti fel a gyerekről 1 nap,hogy "üngyürü püngyürü tünédgyönyörűség" meg mit tudom én.Ok,ha annyira akar,akkor tegyen fel 1-2képet az albumba,de szerintem erre senki nem kiváncsi,hogy a gyerek életének minden percét megosztja...ok,büszke rá,örül neki,kész.Szerintem az emberek 1-2 képből is felfogják ezt.Én amúgy sem vagyok az a fajta,hogy kiposztolom az életem minden rezdülését...senkinek semmi köze hozzá,engem meg az nem érdekel,hogy olyan emberek tudjanak rólam mindent,akivel max 2x találkoztam...a közeli barátaim pedig naprakész tudják,mi van velem.

22L

2011. okt. 20. 16:14
 16/26 anonim ***** válasza:
Arany középút:D Rakok fel képeket róla, de nem pucér, és nem "ciki lesz nagyobb korában" képeket:D Pár családi fotót, így azok is látják a kislányom felcseperedését, akikkel évente max. egyszer találkozunk, mondjuk mert több ezer kilométerre laknak. Ami most változott, hogy online naplót vezetek, sokkal személyesebb, és csak az tudja elolvasni, akinek meghívót küldtem:D
2011. okt. 20. 16:20
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Hogy egy picit cinikus legyek, az a normális viselkedés, hogy mindenki azt csipegeti fel a rá zúduló információk tömegéből, amire kíváncsi vagy amire szüksége van.

Nincs ez másképp a közösségi oldalakkal sem. Egy csomó alkalmazást meg ismerőst "nem akarom látni mi történik vele" kategóriába tettem, pont azért, mert kb arról is beszámolt, h mikor volt wc-n legutóbb.

Töltöttem fel babás képeket, ami szerintem jól sikerült vagy vicces aranyos pillanatot kaptam el. Sokan több 100 km-rel odébb csak így látják a kicsit, ők tuti örülnek neki. Akit meg zavar vagy nem érdekel az már nyilván beállította magának, hogy köszöni nem kér belőlem.

2011. okt. 20. 16:25
 18/26 anonim ***** válasza:
Én magamból kiindulva nagyon szeretem nézegetni rokonaim barátaim képeit, mert ami nekik boldogság az nekem is. Teszek, fel képet családról, rólam, tesókról vagy ha éppen egy szuper tortát készítek de ez havonta egy két alkalom.Nincs semmiféle rossz benne, az én albumomat csak is ismerősök láthatják, azt elhiszem hogy ami felkerült a netre az ott is marad, de őszintén kit érdekel...egyébként is van egy sminkes blogom ahol nap mint nap felrakom az arcomat, akkor nehogy már az ismerőseim barátaim előtt legyen szégyen kirakni egy képet amiről úgy gondolom hogy szép vagy előnyös...de ezt mindenki maga dönti el hála a jó égnek :)
2011. okt. 20. 16:31
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nincs gyerekem, szerintem néhány kép a család szeme fényéről normális.

Viszont egy ismerősömön kiakadtam, ő a szüléséről készült videót tette fel, elég sok közeli felvétellel...hááát, majdnem visszajött az ebéd. A sajátomat se szeretném ilyen szögből látni majd, nemhogy másét...

2011. okt. 20. 16:40
 20/26 anonim válasza:

Én teszek fel képeket, egyrészt mert kérik is, hoyg tegyek fel, és bizony oda is irom, hogy menynire gyönyörű, ugyanúgy, ahogy más gyermekéhez is odairom, és nem azért, hogy dicsekedjek, hanem mert tényleg igy gondolom, nincs is nagyobb kincs az ember életében, mint a gyermeke, és ha meglátok egy képet egy gyermekről, akkor nem is tudom komment nélkül hagyni. :)

És te kedves kérdező teszel fel képeket, van/vannak gyerekeid?

2011. okt. 20. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!