Titeket nem irritálnak azok akik ezen az oldalon keresztül nevelik a gyerekeiket?
Pl.elengednéd? Megvennéd?
Persze nem mind, de néhány különösen zavar.
Engem az nem zavar.Ha lenne gyerekem és pénzem, akkor mindent megadnék neki.Autót,házat, bármit, amit kér.
Ha nem lenne, akkor viszont szomorú lennék, hogy nem tudom teljesíteni, amire vágyik.
azért más mindent megadni neki, és elkényeztetni.
Mert nemhiszem hogy egy 11-13 vagy fiatalabb gyereknek létfontosságú az, amiért itt kér tanácsot.
Engem nem irritál.Tudod miért?
Mert
1.A legtöbb kérdést nem a szülő hanem a tinik teszik fel,bízva abban,hogy senki nem jön rá,hogy magával a gyerekkel társalog.
2.A legtöbb kérdés kamu,vagyis unatkozó egyének találnak ki történetet,és azon röhögnek hogy mennyi ember képes elhinni
3.A legtöbb kérdésnek nincs semmi értelme,mert annyira egyszerű a válasz rá,csak éppen megerősítést várnak
4.Azok meg akik képtelenek a gyerekeiket felnevelni,és itt várják a megoldást,nos azoknak semmi megoldás nem lesz jó.
Már régen rájöttem,hogy:
- pár mondatból nem lehet megtudni mi is lenne a legjobb tanács
- hogy a "költözz el" "nehogy már az anyád mondja meg" válaszokat szintén unatkozó tinik adják..
Engem jobban bosszant az,hogy komoly kérdésekben akár házasságban,akár betegségben olyan ad tanácsot akinek a "tojáshéj még a fenekén van",aki még a negyedét sem élte át amit mások igen..
Így én ritkán válaszolok a kérdésekre(kérdezni sosem kérdezek) de jókat nevetek egyes idétlen válaszokon,jókat mosolygok egyes kamu válaszokon,és vannak válaszok amikor azt mondom magamban hogy "jaj,de nagyon szeretnél te úgy élni ahogy leírod,de tuti nem így élsz..."De irritálni nem irritál egy kérdés sem..
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!