Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem irritálnak azok...

Titeket nem irritálnak azok akik ezen az oldalon keresztül nevelik a gyerekeiket?

Figyelt kérdés

Pl.elengednéd? Megvennéd?

Persze nem mind, de néhány különösen zavar.

2011. jún. 18. 22:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem az irritál, mikor valaki feltesz itt olyan kérdést, amit a google-ban 10 másodperc alatt megtalálna.
2011. jún. 18. 22:48
 12/16 A kérdező kommentje:
Az meg a másik. Lusták keresgélni az emberek. Néha belegondolok milyen lenne ha az őskorban élnének? NA akkor keresgélnek, vagy éhenhalnak.
2011. jún. 18. 22:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha mar itt tartunk, engem meg a rosszindulatu valaszok "irritalnak". Akar a kerdezö fele, akar a valaszadok fele rosszindulatuak.

Gyakran allitjak, hogy rosszindulat sugarzik a kerdezöböl vagy hasonlo, aki pedig szerintem nem tenne itt fel kerdest, ha nem lenne problema, amire megoldast keresne, masreszt az erzelmek szerintem nem jönnek at irasban, azt csak hozzakepzeli mindenki maga. Egyszerüen igy elte meg, igy tudta körülirni, amire megoldast keres.

Ezert ertetlenül allok a sertegetesek elött: ez mire valo, kinek jo ez? Valoban jot tett magaval az illetö?

22.10

2011. jún. 18. 22:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Ezek engem is nagyon idegesítenek, de igazából csak magukat minősítik ezzel...
2011. jún. 18. 22:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Engemet meg az irritál,hogy a 13-16 évesek fenemód nagy élttapasztalattal adnak elő egy-egy eseményt,vagy válaszolnak rá nem akármilyen stílusban.Ez a kamaszkor sokkal durvább mint a korombeliéké egykor.

37/Anya

2011. jún. 20. 04:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Én is még csak 13 vagyok, de zavar, mikor már hatalmas karmokkal, meg teleszúrkálva pc-kkel, meg tetoválással mászkálnak, Inkább undorító, mint menő....
2011. jún. 20. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!