Miért nem tudok sírni?
Én nem tudok sírni, amikor megtudom, hogy meghalt valakim. Nem tehetek róla, de nem megy. Jön pár könnycsepp, de ennyi.
Tegnap este hunyt el a dédipapám, de ma mindent ugyan úgy csináltam, mint azelőtt. Pedig akkor sokat sírtam, amikor a kórházban voltam látogatóban.
Ma mégis nevettem ugyan úgy, bár folyamatosan gondoltam rá és persze szomorú is vagyok, de meg se látszik rajtam, hogy történt valami.
Öt éven belül kihalt a családom nagy része. Az elején sírtam a temetéseken, de mikor tavaly papám meghalt már nem.
Szívtelen lennék, vagy mi?
én sem tudok
attól még fájhatnak a dolgok, hogy nem könnyezel.
Mindenki máshogy gyászol és dolgoz fel eseményeket. Te így. Ez nem szívtelenség.
Én se sírok temetéseken valahogy ott sose tudok, pedig jól esne. Aztán csinálom a mindennapi feladataimat, munkámat, és egyszer csak kitör belőlem minden átmenet nélkül, napokkal a tragédia vagy temetés után. Képzelheted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!