Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudok sírni?

Miért nem tudok sírni?

Figyelt kérdés

Én nem tudok sírni, amikor megtudom, hogy meghalt valakim. Nem tehetek róla, de nem megy. Jön pár könnycsepp, de ennyi.

Tegnap este hunyt el a dédipapám, de ma mindent ugyan úgy csináltam, mint azelőtt. Pedig akkor sokat sírtam, amikor a kórházban voltam látogatóban.

Ma mégis nevettem ugyan úgy, bár folyamatosan gondoltam rá és persze szomorú is vagyok, de meg se látszik rajtam, hogy történt valami.

Öt éven belül kihalt a családom nagy része. Az elején sírtam a temetéseken, de mikor tavaly papám meghalt már nem.

Szívtelen lennék, vagy mi?

2015. jan. 26. 18:17
 1/3 anonim ***** válasza:

én sem tudok

attól még fájhatnak a dolgok, hogy nem könnyezel.

2015. jan. 26. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindenki máshogy gyászol és dolgoz fel eseményeket. Te így. Ez nem szívtelenség.

Én se sírok temetéseken valahogy ott sose tudok, pedig jól esne. Aztán csinálom a mindennapi feladataimat, munkámat, és egyszer csak kitör belőlem minden átmenet nélkül, napokkal a tragédia vagy temetés után. Képzelheted...

2015. jan. 26. 18:21
 3/3 anonim ***** válasza:
egy temetkezési irodában dolgozom, mindenki másképp dolgozza fel a gyászt. Hidd el, nem te vagy az egyetlen aki nem tud sírni, de volt már olyan hozzátartozóm, akivel az ügyintézés végére én sírtam a nevetéstől...
2015. jan. 26. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!