Az ciki ha egy férfi sír? Pl azért mert megbántotta a párját valamivel és ő is elkezdett sírni. Ennek hatására a férfi is elkezdett sírni? Ez ciki vagy férfiatlan?
Óh, igen, nagyon-nagyon ciki. Mert az a férfias, ha valaki 2 méterről hugyozik a wc-be, verekszik, végigfolyik a sör a hatalmas szakállán, nagyokat fingik, a farkát lóbálva közlekedik a lakásban, veri a szőrös-hájas mellét, zabálva eszik, úgy, hogy a füléig csirkeszaftos, benőtt koszos körmei vannak, büdöset szarik és böfög.
Hülye kérdésre, hülye válasz.
A "ciki" nem általános, hanem mindig egy adott fejben megszülető "ítélet".
Én tudok sírni. (Vannak érzéseim.) Akár egy jó, érzelmes filmet is meg tudok könnyezni. (Amúgy férfi vagyok, >40 éves, 182 cm / 120 kg, rövid hajú. Pont az a típus, akiről azt gondolnád, sosem sír.) ;)
Egyébként Nálam ez történik akkor is, ha erősen visszafogom magam, miközben már dolgozik Bennem az adrenalin. Volt olyan "tréfás" eset is, amikor ezt valaki félreértette, és tettleg rám támadt. Nem tudom azóta sem, miért akart kötekedni, utcán volt, egy ismeretlen, részeg férfi. Nagy verést nem kapott, bár a szemtanúk szerint eléggé elbántam vele. Én nem láttam, mert épp nagyon könnyes volt a szemem. :P
szerintem ha egy férfi sír egy ilyen dolog miatt hogy megbántotta a csaját, az már túl érzékeny lelkű.
én 15 éves fiúként se nagyon szoktam már sírni, most meghalt a 7 éves kiskutyám az után sírtam, de amúgy nem igazán szoktam, mikor a bátyámmal vagy valakivel nagyon összeveszek esetleg meg is verjük egymást és mikor mesélem el apámnak vagy valakinek akkor egy nagyon kicsit sírok esetleg de ez már csak nagyon régen fordult elő. de nem igazán szoktam én már sírni nem túl féfias dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!