Miért lenne rossz ember. Nem mutatja ki az érzéseit, attól még nem rossz.
2014. ápr. 3. 17:36
3/16 anonim válasza:
Anyukád akkor még nem találkozott olyan emberrel akinek kemény marad a lelke ilyenkor is!
21F
2014. ápr. 3. 17:37
4/16 anonim válasza:
Én sem tudok sírni temetésen pedig mindig akarok de nem megy ez van ettől még nem vagy rossz
2014. ápr. 3. 17:38
5/16 anonim válasza:
Legjobb barátnőm se tudott, pedig még csak 12 éves. Én mióta tudom, hogy meghalt egy hozzátartozóm (múlt szombat) azóta sírok :( Holnap lesz a temetés, ez lesz életemben az első, de szerintem tuti sírni fogok. A lényeg, hogy nem vagy rossz ember.
2014. ápr. 3. 17:40
6/16 anonim válasza:
Mikszáth Kálmán- Az a fekete folt ??? Erről is szó van.
2014. ápr. 3. 17:43
7/16 anonim válasza:
Nem rossz ember, én se tudtam sírni nagymamám temetésen, de attól függetlenül baromira fájt.
2014. ápr. 3. 17:44
8/16 anonim válasza:
Nem. Legtöbbször sokkos állapotról van szó, azért nem tud egy ember sírni a temetésen. Minden ember másként gyászol.
Anyád nem tudhatja, hogy benned milyen érzelmek vannak egy másik ember iránt (mellesleg semmi köze sincs ehhez), tehát ha ezt vágja a fejedhez, akkor ostoba és előítéletes, mellette pedig önző és gonosz, mert egy külső kép (te egy temetésen sírsz vagy nem) alapján akar téged, mint egész szeméyiséget negatívan meghatározni: rossz, érzéketlen, önző.
Pedig egyik sem te vagy, hanem ő.
2014. ápr. 3. 17:54
9/16 anonim válasza:
Eleve szerintem a halál csak akkor szomorú, ha tényleg tragikus. Nagyanyám nagyon-nagyon öreg volt, álmában ment el. Ezen nincs mit sírni. Ilyen halált szeretnék én is a halál pedig az élet része. Azon könnyeztem (de nem a temetésén) hogy nem lesz többé velünk.
De a temetésen? Megmondom őszintén én nem szoktam temetésen sírni.
2014. ápr. 3. 18:01
10/16 anonim válasza:
Én Édesapám temetésén sem sírtam. Olyan volt az egész, mintha nem is velem történt volna, csak ott lennék valahogy. Nem tudtam felfogni akkor, mert nagyon hirtelen történt minden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!